Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kocaman isyan! - Fenerbahçe Haberleri

        Şike iddiaları nedeniyle zor günler geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, güçlü duruşunu değiştirmiyor.

        Lig Radyo'da Futbol Sabahı programında Mehmet Ayan, Kocaman ile bir gece önce bir araya geldiğini aktardı ve teknik adamın düşüncelerini dinleyicilerle paylaştı.

        İşte Kocaman'ın söyledikleri:

        - Hem takımımdan hem de kendimden sonuna kadar eminim. Maçları bileğimizin hakkıyla kazandık. Trabzonspor ile müthiş bir mücadeleye girdik ve ipi biz göğüsledik. Buca maçına dahi şike dediler. 3-2'den sonra 3-3'e de razıydım. Özer'i oyuna alacaktım. Bir anda forvet sokma yönünde karar değiştirdim. Güiza'yı oyuna aldım, gol attı. O golde, Semih'in pası harikaydı ama ters esen rüzgar Dani'nin topla buluşmasını sağladı. Rüzgarı da mı biz dizayn ettik?

        "NİANG BİR YERE GİTMİYOR"

        -Niang'ın takımdan ayrılmak gibi bir talebi yok. Bizimli birlikte. Bir yere gitmiyor.

        -Sezer Öztürk'ten çok memnunum. Dört günlük sorgu sürecinin ardından çıkıp harika bir antrenman performansı gösteriyor. -Lugano, Copa Amerika'da büyük bir başarıya imza attı. Geçen sezon özellikle ikinci yarıdaki performansıyla zaten zirve yapmıştı.

        -Altyapıda sessiz sedasız büyük bir devrime imza atılıyor. Recep Berk Elitez müthiş bir yetenek. Konuşurken dilimi ısırıyorum. Çok iyi olacak. Gökay, Okan zaten ortada. Hasan diye bir oyuncumuz var. Tek eksiği maç oynaması. U-15 takımından bile gözlem altında tuttuklarımız var.

        -Arda Turan, Atletico Madrid'e giderek önemli bir transfere imza attı. Orada başarılı olacağına inanıyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ