Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig "Keita ile anlaştık!" - Futbol Haberleri

        Ankara Futbol Turnuvası için başkentte bulunan Kırmızı-lacivertli kulüpte teknik direktör Nurullah Sağlam, 30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralamaya çok yakın olduklarını söyledi.

        Bir dönem Galatasaray forması da giyen Keita'nın Katar Ligi takımlarından Al Sadd'de mutsuz olduğunu kaydeden Sağlam, ''Keita'nın transferi konusunda gerek menajeri, gerekse şu anda forma giydiği kulübün başkanıyla görüşmeler yapıldı. Çok büyük bir aksilik olmazsa oyuncunun önümüzdeki hafta içerisinde Mersin'e gelip imza atmasını bekliyoruz. Keita tartışmasız önemli bir oyuncu. Kendisini dünya futboluna kanıtlamış bir isim. Keita'nın Mersin'i seçmesinin en büyük sebeplerininden biri, Türkiye'yi yakından tanıması'' dedi.

        Keita'nın dışında 1-2 transfer daha yapmayı düşündüklerini kaydeden Sağlam, ''Kadromuzda başka değişikliğe gitmeyeceğiz. Lige yeni çıkan bir ekip olarak, oynadığı futbolla izleyenlere zevk veren bir sistem oluşturmaya çalışıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda ligde kalıcı olmayı hedefliyoruz'' ifadesinde bulundu.

        Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ise Keita'nın transferi konusunda önemli aşama kaydettiklerini ve transferin 1-2 gün içerisinde netlik kazanacağını söyledi.

        Kahramanlı, şunları kaydetti:

        ''Taraftarlarımız da transferi heyecanla bekliyor. Onlara mutlu haberi vermek elimizden geleni yapıyoruz. Oyuncuya teklifimiz sunduk. Kendisi de teklifimize çok sıcak baktı. Kulübüyle anlaşma konusunda küçük pürüzler kaldı. Keita'yı gelecek hafta Mersin'de görmeyi umuyoruz.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ