Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'ye teklif! - Fenerbahçe Haberleri

        Palermo ekibinin 21 Ağustos Pazar günü gerçekleştireceği sezon açılışı maçını Fenerbahçe ile oynamak için kulübe teklifte bulunduğu aktarılırken, bu tarihin Almanya kampında planlanan Aris maçıyla çakışması nedeniyle, teklifle ilgili son kararı teknik direktör Aykut Kocaman'ın vereceği ifade edildi.

        KUVVET VE DAYANIKLILIK ÇALIŞMALARI YAPTILAR

        Fenerbahçe Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

        Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmada sarı-lacivertli futbolcular, iki grup halinde salonda ve sahada çalıştı. İdmana salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan futbolcular, daha sonra sahada çabukluk antrenmanı yaptı.

        Sakatlığı devam eden Daniel Güiza'nın tedavisine devam edildiği kaydedilirken, Brezilya Milli Takımı kampından dönen Andre Santos ise takımdan ayrı olarak koşu yapmakla yetindi.

        Öte yandan, şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında İstanbul Adliyesi'ne giden ve bilgisine başvurulan Semih Şentürk de antrenmanda yer almadı.

        Fenerbahçe, akşam saatlerindeki günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarını devam ettirecek.

        Sarı-lacivertli ekibin yarın basına kapalı olarak çalışacağı, Almanya kampı öncesi 14 Ağustos Pazar gününü ise izinli geçireceği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ