Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Akbaba, Lugano'yu bekliyor! - Fenerbahçe Haberleri

        Sudan'da 1994'te çekilmiş bir fotoğraf yıllardır internet sitelerinde dolaşır: 'Afrikalı bir çocuk, yemek bulabilmek için emekleyerek BM kampına gitmeye çalışıyor. Arkasındaki akbaba ise yemek için çocuğun ölmesini bekliyor.' Juventus işte tam bunu yapmaya çalışıyor.

        Akşam gazetesinin haberine göre; şike yüzünden küme düşürüldüğünde yıldızları talan edilen İtalyan kulübü, aynısını F.Bahçe'ye yapmak için bekliyor. F.Bahçe küme düşsün ki Roma ve Lazio'nun da istediği Lugano bedelsiz olarak Juventus'a gitsin.

        BOCA'DAN BEKLENMEZ

        Akbaba gibi Juventus F.Bahçe'nin küme düşürülmesini beklerken, bir kriz fırsatçılığı haberi de Güney Amerika'dan geldi. Boca Juniors, başta F.Bahçe olmak üzere şike soruşturması nedeniyle bir alt lige düşürülme ihtimali bulunan kulüplerin kapısını çaldı. Arjantin devi, menajerler vasıtasıyla soruşturma kapsamındaki kulüplere 'Küme düşerseniz yabancı futbolcularınıza talibiz. Gönderin bizde oynasın' mesajı iletti.

        YAĞMACILIK PAKETİ GİBİ

        Buraya kadar her şey normal. Ancak Boca Juniors'ın teklif paketi tam bir yağmacılık. Arjantinliler, 'Yabancı futbolcularınızı alırız ama en fazla 200 bin dolar kiralama bedeli öderiz. Aldığımız futbolcuların bir yıllık ücretini de karşılamaya hazırız' diye küstahça bir teklifte bulundu. Teklif edilen rakamların komikliğini en güzel Bebe örneği açıklıyor. Beşiktaş, Portekizli futbolcuyu M.United'dan 1 milyon euroya kiraladı. Bu yüzden 200 bin dolar öneren Boca'ya Türkiye'de çaldığı kapılardan ekmek çıkmayacak gibi gözüküyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ