Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'a iyi haber! - Beşiktaş Haberleri

        BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Carlos Carvalhal yönetimindeki idmana milli takımlardan dönen Sivok ve Almeida da katılırken, izinli olan Quaresma'nın yanı sıra, sakatlıkları süren Bebe ve Ersan Adem Gülüm çalışmada yer almadı.

        Teknik direktör Carvalhal, Alania maçı öncesi taktik çalışmalara ağırlık vermeye başladı. Taktik çalışmalarda defans, orta saha ve forvet hattı oyuncuları ayrı ayrı çalıştı. Orta saha oyuncuları hücum organizasyonları üzerinde dururken, forvet hattı da gol noktalarında etkili pozisyonlar üzerinde çalıştı. Savunma oyuncuları ise rakibi karşılama ve topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırma çalışmaları yaptı. Defans oyuncuları ayrıca, arkaya düşen toplara ilk müdahalede kimin yer alacağı çalışmalar üzerinde durdular.

        Antrenmanda kanat ve şut çalışmaları değişmeli olarak uygulanırken, siyah-beyazlılar günü tam saha çift kale taktik maçla tamamladı.

        Bu arada, çift kale maçta sağ ayağına darbe alan Tanju, tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı.

        MUSTAFA YÜKLEMELERE DEVAM ETTİ

        Beşiktaş'ın sakat oyuncularından Mustafa Pektemek, bugünkü antrenmanda takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

        Kulüp doktoru Devrim Urgun, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, takımdan ayrı koşu yapan Mustafa'nın yüklemelere devam edeceğini ve takımın izinli olduğu yarın da çalışacağını açıkladı.

        Dr. Urgun, genç oyuncunun bu çalışmaların ardından 14 Ağustos Pazar günü takımla çalışmalara katılacağını ve Alania maçlarında oynayabileceğini söyledi.

        KOCH NEŞE KATIYOR

        Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Roland Koch, antrenmanın başında oyunculara yaptırdığı istasyon çalışmasıyla keyifli anların yaşanmasını sağladı.

        Heyecanlı bir şekilde oyunculara yapmaları gerekeni anlatan ve bunu hareketlerle de gösteren Koch'un bu davranışı futbolcuların da neşelenmesini sağladı.

        EGEMEN, HIRSIYLA GÖZ DOLDURUYOR

        Beşiktaş'ın Trabzonspor'dan transfer ettiği Egemen Korkmaz, antrenmanlardaki hırslı görüntüsüyle göz dolduruyor.

        Siyah-beyazlı takımın sezon için yaptığı ilk kamp çalışmalarına sakatlığı nedeniyle katılamayan Egemen, form tutmaya başladığını idmanlardaki performanslarıyla gösterdi. Tecrübeli futbolcunun hırslı ve istekli görüntüsü teknik heyeti sevindirdi.

        İZİN YAPACAKLAR

        Siyah-beyazlı futbolcular 2 günlük çalışmanın ardından Alania maçı hazırlıklarına teknik direktör Carlos Carvalhal'in verdiği 1 günlük izinle ara verecekler.

        Yarın dinlenme fırsatı bulacak oyuncular, Alania maçı hazırlıklarını 14 Ağustos Pazar günü basına kapalı yapacakları antrenmanla sürdürecek.

        Öte yandan, teknik heyetin hafta sonundaki antrenmanı Fiyapı İnönü Stadı'nda yapmayı planladığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ