Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Es-Es Avrupa'yı istiyor! - Futbol Haberleri

        Hoşcan, Eskişehirspor'un hedeflerine ulaşabilmesi adına, Teknik Direktör Skibbe ile anlaştıklarını belirterek, kendini ispatlamış yerli ve yabancı oyuncu takviyeleriyle takımı güçlü hale getirdiklerini bildirdi.

        Yurt dışı transferleri arasında yer alan Kamara, Dede ve Boyd'un çok kısa sürede takıma uyum sağladığını ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:

        ''Eskişehirspor'un bu yıl bir hedefi var o da Avrupa'ya gitmek. Geçen yıl yaşadığımız olumsuzlukları bu yıl yaşamak istemiyoruz. Bunun için yurt içi ve yurt dışında yapılan kamplarda oyuncularımız lige en iyi şekilde hazırlandı. Takımdaki Eskişehirsporluluk ruhu bizleri sevindiriyor. Bu yıl futbol severler çok farklı bir Eskişehirspor izleyecek. Kendinden emin, hırslı ve ligin üst sıralarında yerini alan bir takım olacağız. Biz inandık, camiamız inandı, Türkiye'deki ve dünyada ki milyonlarca taraftarımız buna inandı.''

        Hoşcan, Türk futbolunun üzerindeki kara bulutların bir an önce dağılmasını beklediklerini, fikstürün çekilip, futbol heyecanının yeniden başlamasının tek istekleri olduğunu bildirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ