Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Macera dolu Amerika! - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-Beyazlı kulüpte sıkıntılar yaşayan ve yıllık 2.5 milyon Euro garanti para alan İtalyan stoperin Amerika’da bir takımla temasta olduğu öğrenildi. Miami’de olan ve kısa bir tatil yapan Matteo Ferrari, kulüp bulursa yönetim bayram yapacak!

        SİNİRLENİP ÜLKESİNE GİTMİŞTİ

        Futbol Federasyonu’nun yabancı oyuncu konusunda sınırsız mukavele şansı vermesi Beşiktaş’ın biraz olsun elini güçlendirmişti. Çünkü kadrosundaki fazla yabancıların mukavelesini fesh etmekten kurtuldu. İşte bu oyunculardan biri de Ferrari’ydi. İtalyan stoper, kampa götürülmemiş ve A2 takımı ile çalışması istenmişti. Ancak Ferrari mukavelesindeki şartları öne sürüp İtalya’ya gitmişti. Hatta yönetime FIFA’ya başvuru yaptığını da belirtmişti. Çalışmalarına İtalya’da devam eden Matteo’dan Siyah-Beyazlılar’ı umutlandıracak yeni bir haber geldi.

        HEM TATİL HEM GÖRÜŞME

        NBA hayranı olan Ferrari’ye Amerika’daki bir kulüpten teklif geldiği öğrenildi. Şu anda Miami’de bulunan ve kısa süreli bir tatil yapan Siyah-Beyazlı oyuncunun şartları uygun bulması halinde Beşiktaş macerasına son verip Amerika macerasına başlayacağı ifade edildi. Ferrari’nin bir kulüple anlaşması ise Beşiktaş Kulübü adına çok büyük anlam ifade edecek. Kartal, 2 yıllık sözleşmesi bulunan İtalyan oyuncuya 5 milyon Euro garanti para ve dava sonucuna göre olası tazminat ödemekten kurtulacak.

        HTSPOR / Senad OK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ