Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Taksim’de gergin gün! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi’nde bulunan başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilere çeşitli yollarla destek vermeyi hedefleyen Fenerbahçeli taraftarların en büyük hayalleri İstanbul’da Taksim meydanında toplanmaktı. Hatta bunun için de günler öncesinde hazırlıklar yapılmaya internet aracılığıyla da organize olunmaya başlandı. “14 Ağustos’ta Adalet için Taksim’e” sloganıyla başlatılan çağrıya Sarı- Lacivertliler büyük ilgi gösterirken ezeli rakip Galatasaray’dan karşı tepkiler gelmeye başladı. Sonunda olay provakasyon boyutuna ulaşıp 2 kişi de gözaltına alınınca İstanbul Valiliği tarafından organizasyona izin çıkmadı.

        TOPLU GELİŞ YOK

        Ancak tüm bu gelişmelere rağmen sanal ortamda birbirleriyle haberleşen Fenerbahçeli taraftarların bugün Taksim’e münferit olarak gelecekleri ve meydanda toplanıp organizasyonu gerçekleştirecekleri öğrenildi.

        Buna karşılık Galatasaraylılar’ın da buna engel olmak için öğlen saatlerinden itibaren Beyoğlu’nda toplanacakları iddia edildi. Kısacası bugün Taksim’de gergin bir gün geçecek gibi görünüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ