Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzon'da değişim rüzgarı! - Trabzonspor Haberleri

        Bordo-Mavili takımda Şenol Güneş, Avrupa Ligi Play-Off’unda Athletic Bilbao ile oynanacak karşılaşmaya sayılı günler kala kafasındaki 11’de yavaş yavaş şekillendiriyor.

        Özellikle Şampiyonlar Ligi ön elemesinde gördügü kartlarla cezalı duruma düşen Didier Zokara ve Adrian Mierzejewski’nin perşembe günü oynamayacak olması Güneş’i zorunlu rotasyona iterken, tecrübeli teknik adam bu futbolcuların yerini dolduracağı isimleri kafasında belirledi. Şenol Güneş, Zokora’nın yerine sağ bekte oynattığı Serkan Balcı’ya görev verecek, Adrian’ın boşluğunu ise Alanzinho ile dolduracak. G.Birliği’nde parladığı yıllırda da orta sahada oynayan Serkan’ın bu tecrübesine güvenen Güneş’in Alanzinho’nun da yüksek teknik kapasitesi ve futbol zekası ile bu işin üstesinden gelebileceğine inanıyor.

        HALİL ALTINTOP SOLA

        Şenol Güneş, Serkan’dan boşalacak olan sağ beke ise yeni transfer Celustka’yı monte edecek. Sol bekte ise sakatlığı devam ettiği için Piotr’u oynatamayacak olan tecrübeli teknik adam, bu bölgeye uzun süredir şans vermediği Ferhat Öztorun’u hazırlıyor. Şenol Güneş’in hücum hattındaki rotasyonu ise Halil Altıntop’a yarayacak. Benfica ile oynanan ilk maçta futbolcusuna şans vermeyen rövanşta ise çok az süre sahada tutan Güneş, Alanzinho’dan boşalan alanda oynaması için ise Halil Altıntop’u sahaya sürecek.

        İKİSİ DE SAHADAYDI

        Serkan Balcı, Trabzon’un Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında Benfica karşısında 2 ayakta da 11’de sahaya çıktı. Alanzinho ise Portekiz’deki maça başlayan isimler arasındaydı ancak 67’de oyundan alınmıştı. İstanbul’da ise ikinci yarıda oyuna girdi.

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ