Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Terim başarı demek! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR.COM / DIŞ HABERLER

        Şike skandalı nedeniyle liglere ara verildiğini söyleyen Ceyhun Gülselam, "Şike nedeniyle verilen arada Inter, Liverpool ve Real Madrid gibi üst düzey takımlarla oynayarak hazırlandık. Liverpool'u 3-0 yenmişseniz yeni sezona daha olumlu bakabiliyorsunuz" dedi.

        Galatasaray'ın geçmişte iyi şeyler yapabileceğini kanıtladığını vurgulayan Ceyhun Gülselam, "Hazırlık maçlarında da bunu kanıtladık. Avrupa'da oynamak güzel ve oynayarak başarılı işler yapacağız. Teknik direktörümüz Fatih Terim de başarı demek" ifadelerini kullandı.

        Büyük bir teknik direktör olan Fatih Terim'in transferinde önemli rol oynadığını dile getiren Ceyhun, "Terim transfer için çok çabaladı; ancak kaptanlarımız Ayhan Akman ve Arda Turan'ın da katkılarını unutmamak lazım" dedi.

        Arda'nın Atletico'ya gidişinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu kaydeden Ceyhun, "Sadece çok iyi bir oyuncu kaybetmedik, o aynı zamanda çok iyi bir insan. Ancak onu çok iyi anlıyorum ve Atletico'da başarılı olacağına inanıyorum şeklinde konuştu.

        Takıma yeni katılan Melo'nun kendilerine katkı yapacağına inandığını söyleyen Ceyhun Gülselam şaka yollu olarak ise "Onunla Almanca'nın yanısıra İngilizce de konuşuyoruz. Takımda Halkan Balta, Ümit Davala, Aykut Erçetin'lede Almanca konuşuyoruz. Ancak diğerleri gelince durmak zorunda kalıyoruz, çünkü bizi anlamıyorlar" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ