Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim kararsız! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da forvet arayışları tüm hızıyla sürerken Teknik Direktör Fatih Terim "Milan Baros'u tam anlamıyla kazanabilirsem, golcü oyuncu transferi konusunu yeniden gözden geçirebilirim" görüşünü ileri sürdü.

        Gerek antrenmanlardaki performansı, gerekse disiplinli tavırlarıyla Fatih Terim'den tam not alan Çek futbolcunun, dün İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında mükemmele yakın futbol oynayıp bir de gol atması son derece formda olduğunu gösterdi.

        Teknik Direktör Terim, kadrosunda yer alan üç forvetin de performansının üst düzeyde olması nedeniyle "Elmander, Milan Baros ve Stancu iyi düzeydeler. Her geçen gün üzerine koyuyorlar. Oyun disiplini ve çalışma tempolarından menmunum. Ancak yine de her türlü sakatlık ve ceza ihtimallerini göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Bazı oyuncular için hala görüşmelerimiz sürüyor" şeklinde görüş belirtti.

        Arsenal'de top koşturan Rus yıldız Arshavin için temasların devam ettiği, birçok detayın tamamlanmış olmasına rağmen Başkan Ünal Aysal'ın "Bu transferin bitmesi an meselesi ama bazı konuları aşmamız gerekiyor" ifadesini kullandığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ