Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Daum kanser oldu! - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum'a cilt kanseri teşhisi konulduğu ve 2 kez ameliyat edildiği ortaya çıktı.

        Daum, Sky adlı özel televizyon kanalında yayınlanan bir programda yaptığı açıklamada, çeşitli sağlık muayenelerinden geçtiğini belirterek, "Derimde kötü huylu değişiklikler tespit edildi. Bunlar ameliyatlarla alındı" diye konuştu.

        Herkesi düzenli bir şekilde muayene olmaya çağıran Daum, "Erken teşhis yapıldığında, bende olduğu gibi kötü şeyler engellenebilir" dedi.

        Bild gazetesinde yer alan haberde de Daum'un iki kez ameliyat olduğu belirtildi.

        Daum'da cilt kanserinin tesadüfen tespit edildiği ifade edilen haberde, Daum'un, küçük oğlu Jean-Paul'u bir kenenin ısırması sonucunda muayenesi için Köln kentindeki bir kliniğe gittiği, bu arada da doktorla derisinde gördüğü bazı değişiklikler konusunda konuştuğu kaydedildi.

        Haberde, Daum'un ilk ameliyattan sonra ailesinin bulunduğu Mallorca adasına gitmek istediği, ancak daha sonra ikinci bir ameliyatın daha gerekli olduğu belirtildi.

        İlk ameliyatta Daum'un karın, ikinci ameliyatta da göğüs bölgesinde bulunan bazı benlerin alındığı ifade edilen haberde, ameliyatın Münster-Hornheide'deki bir klinikte yapıldığı kaydedildi.

        Daum'un eşi Angelica Camm-Daum, şimdi her şeyin iyi olduğunu, Daum'un bu konuyu kamuoyuna açıklamasını da doğru bulduğunu söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ