Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Kanıtlayacağı çok şey var! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Brezilyalı futbolcu Sidnei Rechel da Silva Junior, siyah-beyazlı takıma gelmekten dolayı heyecanlı olduğunu vurgulayarak, ''Kendimi yeniden göstermek istiyorum. Ben kalitemin ve yapabileceklerimin farkındayım ve bunu kanıtlayıp daha uzun yıllar Beşiktaş forması giymek istiyorum'' dedi.

        Sidnei, Beşiktaş Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin Eylül sayısında yer alan röportajında, küçük yaşta sadece futbol için ailesiyle yaşadığı ayrılıktan, bugüne gelene kadar geçtiği aşamalara kadar her şeyi anlattı.

        11 yaşındayken ailesinden futbol için ayrılmak zorunda kaldığını anlatan Brezilyalı futbolcu, ''Zaman zaman zorlansam da her zaman kendim için iyi olan bir şey yaptığımı biliyordum. Bu zorlukları yaşamam gerektiğinin bilincindeydim. Şimdi de bunun meyvelerini topluyorum'' ifadelerini kullandı.

        Brezilyalı savunma oyuncusu, röportajında özetle şunları kaydetti:

        ''Beşiktaş gibi bir takıma gelmek, böylesine kaliteli ve kariyerli oyuncularla oynayacak olmak beni inanılmaz heyecanlandırdı. Tam da bu sebeplerle transferim kolay oldu. Teklif geldi ve imzayı attım diyebilirim. Kendimi yeniden göstermek istiyorum. Ben kalitemin ve yapabileceklerimin farkındayım ve bunu kanıtlayıp daha uzun yıllar Beşiktaş forması giymek istiyorum.

        Takımdaki birçok arkadaşımla aynı dili konuşmak ve onların beni diğer takım arkadaşlarım da dahil olmak üzere iyi karşılamaları inanılmaz yararlı oldu. Özellikle Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu tanımak adına onlardan çok şey öğrendim.

        Genel olarak sakin bir futbolcuyum. Sadece pozisyon gereği bazen agresif olabiliyorum. Bu da tabii ki karşımdaki futbolcuya karşı değil, topa müdahale anlamında.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ