Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "G.Saray beni istedi ama..." - Galatasaray Haberleri

        Futbol Federasyonu'nun resmi yayın organı Tam Saha Dergisi'nin Eylül sayısında röportajı yayınlanan Sinan, henüz 22 yaşında olduğunu ve büyük takımlarda oynamayı hedeflediğini belirterek, ''Sözleşmem devam ettiği için bu sezon da Standart Liege'deyim. Bu sezon da iyi bir performans gösterip daha iyi bir takıma transfer yapmayı istiyorum. İspanya, Almanya, İngiltere liglerinde oynamayı istiyorum. Türkiye'de de oynayabilirim ama önceliğim Avrupa'da kalmak'' dedi.

        "G.SARAY'LA GÖRÜŞMELER VARDI"

        Sinan Bolat, Galatasaray'ın Muslera'yı transfer etmeden önce kendisi kadrosuna katmak için girişimde bulunduğunu anlatarak, ''Galatasaray'la gerçekten görüşmeler vardı. Fakat sözleşmem devam ettiği için son karar kulübümündü. Onlar da yüksek bir bonservis bedeli isteyince bu transfer gerçekleşmedi. Henüz çok gencim ve önümde uzun bir gelecek var. Dediğim gibi sezon sonunda kendime farklı bir yol çizme fırsatına sahip olabileceğim'' diye konuştu.

        "RİSK ALMAYI SEVEN BİR KALECİYİM"

        Sinan Bolat, risk almayı seven bir kaleci olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

        ''Ayak tekniğimin iyi olduğunu söyleyebilirim. Risk almayı seven bir kaleciyim. Bütün toplara çıkmayı ve müdahale etmeyi seviyorum. Birebir pozisyonlarda bir sorun yaşamıyorum. Benim tercihim kalecinin risk almasından, yani biraz delilik yapmasından yana. Çizgide topu beklemeyi seven bir kaleci değilim. Korkmamak ve biraz da deli olmak gerektiğini düşünüyorum. Fakat Higuita gibi de işi abartmamak lazım. Benim buradaki delilikten kastım kararlı bir şekilde topa çıkabilmek ve oyuncunun ayağına gittiğinde kendini geri çekmeden pozisyona müdahale edebilmek.''

        İstanbul'da Estonya ile oynanan hazırlık maçında ilk kez milli formayı giyme şansını bulduğunu hatırlatan Sinan, ''Estonya maçında, görev verildiği takdirde her zaman hazır olduğumu gösterdim diye düşünüyorum. Türkiye'deki insanlar beni iki sezon önce Standart Liege'e şampiyonluk kapısını açan kafa golümle tanıyor. Ancak ben onlara nasıl bir kaleci olduğumu göstermek istiyordum'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ