Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Sezona hazırız! - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma programına, Medicalpark Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Teknik Direktör Mehmet Özdilek, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

        Medicalpark Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, çifte yaşanan bayramın ülkeye huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Türk futbolunun sıkıntılı bir dönemden geçtiğini dile getiren Akıncıoğlu, ''Ligin başlamasıyla futbolda yaşanan olumsuzluklar yerini heyecana bırakacak'' dedi.

        İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayan Akıncıoğlu, amaçlarının ligi üst sıralarda tamamlayarak Medicalpark Antalyaspor'u Avrupa platformuna taşımak olduğunu söyledi. Akıncıoğlu, yeni sezonun iyi bir ortamda geçmesi temennisinde bulundu.

        Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın barışa ve insanların mutluluğuna vesile olmasını diledi. Futbol camiasının zor bir süreçten geçtiğini belirten Özdilek, Medicalpark Antalyaspor olarak sezona çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını kaydetti. 66 gün süren kamp süreci yaşadıklarını vurgulayan Özdilek, ''Biz profesyonel bir şekilde bu sezona hazırız. İki günden bu yana Antalya'da hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Lige iyi başlayıp, sonunda da iyi götürmek istiyoruz. Bugüne kadar 13 hazırlık maçı yaparak hatalarımızı görme fırsatı bulduk'' dedi.

        Özdilek, son hazırlık maçını Kasımpaşa ile yaparak eksikliklerimizi gidereceklerini söyledi. Lige iyi başlamak istediklerini dile getiren Özdilek, ''İstikrarı sürdürüp sonunu iyi getirmek istiyoruz'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ