Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor F.Bahçe'den Samsun'a! - Yılport Samsunspor Haberleri

        Bu transferle ilgili sarı-lacivertli kulüpten henüz bir açıklama yapılmazken, Fenerbahçe Futbol Takımı kalecisi Volkan Demirel, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki mesajında, Ertuğrul'un Samsunspor'a kiralandığını belirterek, takım arkadaşına başarılar diledi.

        2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde yarın Kazakistan ile yapacakları maç için A Milli Futbol Takımı ile kampta bulunan Volkan mesajında, ''Ertuğrul kardeşim kiralık olarak gittiğin Samsunspor'da başarılar dilerim. Senin ile çalışmak çok güzeldi. İnşallah seneye tekrar aramıza dönersin'' ifadeleri yer aldı.

        Süper Lig ekibi Samsunspor, Kasımpaşaspor'dan Ergün Teber'i bir yıllığına renklerine bağlarken, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ı da kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

        ERGÜN TEBER DE SAMSUN'DA

        Samsunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, kulübün transfer komitesinin yürüttüğü çalışmaların başarıyla devam ettiği bildirildi.

        Çalışmalar kapsamında Bank Asya 1. Lig ekibi Kasımpaşaspor'un 25 yaşındaki defans oyuncusu Ergün Teber ile bir yıllık anlaşma sağlandığını duyuran Karadeniz ekibinin, ayrıca Fenerbahçe Kulübü'nün 21 yaşındaki genç file bekçisi Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ı da kiralık olarak kırmızı-beyazlı renklere bağladığı belirtildi.

        Açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının başarıyla devam ettiği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ