Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor "Fink'le görüşüyoruz" - Yılport Samsunspor Haberleri

        Yılmaz, Samsunspor'un transfer çalışmalarına hassas bir şekilde devam ettiğini, takımlarına faydalı oyuncular kazandırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

        Spor Toto Süper Lig'de başarılı ve kalıcı bir Samsunspor oluşturmak istediklerini vurgulayan Yılmaz, ''Samsunsporumuzun geleceği için, yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hedefimiz kaliteli bir Samsunspor oluşturmak'' dedi.

        Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına teknik direktör Vladimir Petkovic'in raporları doğrultusunda devam ettiklerinin de altını çizen Yılmaz, şunları kaydetti:

        ''Kasımpaşa'dan Ergün Teber'i bir yıllığına renklerimize bağladık. Fenerbahçe'den ise kaleci Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ı kiralık olarak kadromuza dahil ettik. Bu iki oyuncunun da takımımıza büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Beşiktaş'tan Michael Fink ile görüşüyoruz. Transfer çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bunların dışında takımımıza iki transfer daha yapacağız.''

        Hazırlıkların yoğun şekilde devam ettiğini de belirten Yılmaz, ''Antrenmanlarımız neşeli ve keyifli bir şekilde devam ediyor. Her geçen gün takımımız daha iyiye gidiyor. Hocamızın takımımız hakkında verdiği raporlar yönetimi çok mutlu ediyor. İnşallah yeni sezonda başarılı olacağız'' diye konuştu.

        Orduspor ile pazar günü bir hazırlık maçı yapacaklarını ve bu maçın gelirinin de Somali'ye gönderileceğini hatırlatan Yılmaz, ''Orduspor'la yapacağımız maç öncesi, sanatçı Ebru Yaşar bir konser verecek. Orduspor maçının amacı kardeşliği, dostluğu pekiştirmektir. Samsunspor camiası olarak Spor Toto Süper Lig'de örnek bir takım olacağız'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ