Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bangura'ya Arap kancası! - Futbol Haberleri

        Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

        Yeşil Beyazlı takımın formasını UEFA Avrupa ligi play off turunda Anderlecht ile oynanan iki maçta da giyen Sierra Leoneli futbolcu için Katar'ın Al Ahli Kulübü Bursaspor'a 4.5 milyon euro önerdi.

        Yeşil Beyazlı taraftarların gollerini büyük bir sabırsızlıkla beklediği gözde futbolcu için 4.5 milyon euro teklif eden Al Ahli'ye Bursaspor cephesinden olumsuz cevap verildi.

        Başkan İbrahim Yazıcı'nın Katar kulübünün teklifini değerlendirdiği ancak takımın önemli isimlerinin satılmaması yönünde karar birliğine varıldığı öğrenildi.

        SERCAN'I İSTEYEN ZARAGOZA'YA RET

        Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın satış listesine konmasını istediği Sercan Yıldırım'ın transferi konusundaki belirsizlik sürüyor.

        Yurt dışına transferin sona ermesinin ardından Pazartesi gününe kadar Sercan Yıldırım'a bir Türk kulübü bulunamazsa yıldız oyuncu Bursaspor'da kalacak.

        Geçtiğimiz sezon kendisine talip olan Rus ekipi Dinomo Kiev'e kiralanmasına karar verilen Sercan Yıldırım, Rus ekibin 700 bin euroluk teklifini az bulmuş bu sebeple sağlık kontrollerinden geçtiği Kiev'den geri dönmüştü.

        Türkiye'de adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Sercan için İspanyol Real Zaragoza'nın Bursaspor'a 4 milyon euro teklifte bulunduğu öğrenildi. Ancak İspanyol ekibinin ödemelere 1yıl sonra başlayıp 3 yıla yayarak yapma talebini Başkan Yazıcı'nın "Daha sonra bunun hesabını ödeyemem" diyerek kabul etmediği belirtildi.

        Pazartesi gününe kadar bir kulüp bulunmadığı taktirde genç oyuncuyla ilgili son kararı Sağlam'ın vereceği öğrenildi.

        BASSER GELDİĞİNE ÇOK MEMNUN

        Faslı Basser, Bursaspor'u tercih ettiği için çok memnun olduğunu söyledi. Bursaspor'un AS Nancy'den N'Diaye ile birlikte transferini gerçekleştirmek için yoğun çaba sarfettiği Faslı oyuncu Basser, yeşil beyaz formayı giyecek olmaktan ötürü çok mutlu olduğunu söyledi.

        3 yıllık sözleşme imzalayan Basser yaptığı açıklamada Bursaspor'un yaptığı ilk teklife özel sebeplerden ötürü olumlu cevap veremediğini belirtti. Faslı Sağbek, "O dönem transferimin gerçekleşmemesi için geçerli sebeplerim vardı. Ancak Bursaspor bana özel ilgi gösterdi. Bazı konularda şüphelerim vardı. Ancak son görüşmemde bu şüphelerim ortadan kalktı. Hedeflerim doğrultusunda kendimi geliştirmeye devam edeceğim Bursaspor benim için yeni bir deneyim olacak" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ