Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Boluspor Boluspor golcülerine kavuştu! - Futbol Haberleri

        Transfer edilen futbolcular için Boluspor Kulübü Yılmaz Becikoğlu tesislerinde imza töreni düzenlendi. Törene Boluspor Başkan Yardımcısı Abdullah Abat, yönetim kurulu üyeleri, yeni transferler ve basın mensupları katıldı. Antalyaspor'un forveti Veysel Cihan (34) bir yıllığına, Kartalspor'un forvet oyuncusu Ümit Tütünci (25) 2 yıllığına imza attı.

        Boluspor Başkan Yardımcısı Abdullah Abat yaptığı açıklamada, ''Bugün transfer noktasında son düzlüğe geldik. Veysel Cihan ve Ümit Tütünci sözleşme imzalayacağız. Veysel, gerek yaşantısı gerekse futboluyla gösterdiği başarılarla örnek olan bir futbolcu. Takımımız adına da tamamlayıcı olacağına inanıyoruz. Transferde kendisinin göstermiş olduğu fedakarlıktan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Camiamıza, Boluspor'a hayırlı olur. Başarılara büyük katkıları olur. Diğer transferimiz Ümit ise şampiyonluk oynayan takımlarda forma giymiş bir isim. Boluspor için forvet noktasında sorunlarımız çözeceğine inanıyorum'' diye konuştu.

        Kırmızı beyazlı takımın iki yeni transferleri de Boluspor'a gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, kulübün hedefleri doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ