Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor Samsun imzaları attırdı! - Yılport Samsunspor Haberleri

        Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde kırmızı-beyazlı ekip, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi önemli takımlardan transfer ettiği yeni futbolcuları ile masaya oturdu.

        Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Beşiktaş'tan Micheal Fink, Galatasaray'dan Mustafa Sarp ile 2, Fenerbahçe'den Ertuğrul Taşkıran, Kasımpaşaspor'dan Ergün Teber, Galatasaray'dan Anıl Dilaver ve Karabükspor'dan Bülent Kocabey ile de 1 yılığına sözleşme imzalandı.

        "MURAT CEYLAN'LA ANLAŞMAYA YAKINIZ"

        Kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, imza töreninde yaptığı konuşmada, yeni oyuncuların takımı güçlendireceğini ifade ederek, Gaziantepspor'dan Murat Ceylan ile de anlaşmaya yakın olduklarını söyledi.

        Yılmaz, transferlerin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Spor Toto Süper Lig'de Samsunspor'un iyi bir takım olacağının sözünü daha önceden vermiştik. Hocamızın da bu transferlerin gerçekleşmesinde büyük katkıları oldu. Adnan beyin de çalışmaları ile transferlerimizi gerçekleştirdik'' dedi.

        Samsunspor Genel Koordinatörü Adnan Sezgin ise ''5 Eylül'de transfer dönemi bitiyordu. Dolayısıyla bu takımı lige en iyi şekilde hazırlamak gerekiyordu. Yoğun çalışmalar sonucu başkan ve yönetim kurulu üyelerinin destekleri ile bu transferleri yaptık. Çünkü az zamanda çok işler yapmak zorundaydık'' diye konuştu.

        Sezgin, Samsunspor'a 3 takviye daha yapılması gerektiğini belirterek ''Pazartesi akşamına kadar bunları tamamlayıp lige en iyi şekilde girmek istiyoruz. Çünkü Samsun'da bir potansiyel var. Samsun iyi bir takımı, çok kalıcı bir takımı hak ediyor. Bu dinamiklerle bu potansiyelin bir araya gelmesi ile Samsunspor'un Türkiye Ligi'nde örnek bir kulüp, örnek bir takım olacağını düşünüyorum. Umarım bütün düşündüklerimizi gerçeğe dönüştürürüz. Yeni takımımıza katılan arkadaşlarımızın Samsunspor'a hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

        Mustafa Sarp ise Samsun'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Başkanım ve Adnan ağabeye teşekkürlerimi sunuyorum. Camiamıza ve kendi adıma hayırlı olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ