Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son şansı! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ta disiplinden taviz yok. Bu konuda yıllarını Siyah-Beyazlı kulübe veren İbrahim Üzülmez’in kalemini bile bir çırpıda kıran yönetim, ünlü yıldızı Guti Hernandez konusunda da çok radikal bir karar almıştı. Sözleşmesinin feshi gündeme gelen oyuncuya bir şans daha verilmesi kararı alındı. Geçtiğimiz günlerde Manuel Fernandes ile birlikte Reina’ya giden ve orada kavgaya karışan ikilinin tavrı sabırları taşırmıştı. Olayı duyan teknik direktör Carlos Carvalhal da bu konuda rahatsızlığını yönetimle paylaşmıştı.

        RESMEN UYARI YAPILDI

        Ve dün kulübün resmi sitesinden Guti’nin sözleşmesinin feshedilmediği ifade edilerek “Antrenörümüz Sayın Carlos Carvalhal, bazı futbolcularımızın özel yaşantılarındaki düzensizliklerle ilgili görüşlerini Yönetim Kurulumuz ile paylaşmış ve Yönetim Kurulumuz’un teknik heyetimizle birlikte bu tür hadiselerin tekrarlanması durumunda daha farklı uygulamalara gideceği tüm oyuncularımıza iletilmiştir” denildi.

        CARVALHAL SERT ÇIKTI

        Tayfur Havutçu’nun yerine vekaleten göreve getirilen teknik direktör Carlos Carvalhal’ın Guti ve Fernandes konusunda da yönetime çok sert bir rapor verdiği öğrenildi. Gece aleminde olay çıkaran Guti ve Fernandes’le diğer oyuncularla birlikte toplantı yapan Portekizli hocanın “Herkes özel yaşantısına dikkat edecek. Bir daha böyle bir olay olursa ismi Guti de olsa Fernandes de olsa oynatmam” dediği öğrenildi.

        GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYIZ

        Futbol Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu konuyla ilgili olarak “Guti’nin sınırları aştığı doğru. İzinli günü veya izinsiz günü fark etmez, herkes özel yaşantısına dikkat edecek. Dışarıda Beşiktaşlı duruşuna yakışır davranılmalı. Bundan sonra bu tür hareketlerin devamı halinde yaptırımı çok ağır olur. Kimsenin gözünün yaşına bakmayız” dedi.

        TEKLİF VARSA YOLLARIZ

        Beşiktaşlı yönetici Cengiz Zülfikaroğlu, Guti’ye yönelik anlayışlarındaki tavrı da net olarak dile getirdi. Futbolundan çok gece olaylarıyla ön plana çıkan İspanyol yıldız konusunda kendilerine ulaşan resmi bir teklif olmadığını ifade eden Zülfikaroğlu “Eğer bir futbolcu gitmek istiyorsa zorla tutmayız. Teklif varsa hemen yollarız. Beşiktaş Kulübü’nün gitmek isteyen, huzursuz oyuncuya kalması konusunda yalvarması gibi bir durum söz konusu olamaz” dedi.

        YALANLANMADI

        Guti Hernandez’e bir şans daha verilmesinin perde arkasında bir iddia daha var. Guti’nin uzun süredir isminin geçtiği ABD ekibi Los Angeles Galaksi ekibiyle anlaşma sağladığı gelen haberler arasında. Beşiktaş’ın şu an itibarıyla Guti’nin gideceği yönündeki haberleri yalanlamasının ise borsaya hatalı bilgi verme korkusundan kaynaklandığı iddia ediliyor.

        HTSPOR/Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ