Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe F.Bahçe'ye 2 müjde! - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig’de yarın bitecek transfer sezonu öncesi Fenerbahçe cephesinde trafik hız kazandı. Diego Lugano ve Andre Santos gibi iki önemli oyuncusuna ‘Güle güle’ dedikten sonra bayram sürecinde Jevuntus’tan Reta Ziegler’i kiralayan Sarı-Lacivertliler, dün de boş durmadı.

        YOBO TAMAM

        Ekipte ilk müjde İngiltere’den geldi. Joseph Yobo’yu yeniden kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçeli kurmaylar, Nijeryalı stoperin kulübüyle masaya oturdu. Everton’a “Satın alma opsiyonuyla 1 yıl daha kiralık” teklifi sunan Sarı-Lacivertliler olumlu yanıt aldı. Fenerbahçe’ye dönüş için uzun süredir bekleyen Yobo’nun, önümüzdeki hafta içinde İstanbul’da olacağı öğrenildi.

        GYAN'DA TEK SORUN SUNDERLAND

        Yobo transferiyle savunmayı güvenceye alan yönetim, Asamoah Gyan için de dev bir adımattı. Ganalı santrforun menajeri Fabien Piveteau İstanbul’a gelirken Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturdu. Yapılan görüşmenin son derece olumlu geçtiği ve Piveteau’nun, “Sunderland ile anlaştığınız an Gyan imzayı atar” dediği ifade edildi.

        Yönetim, Gyan’ın kulübü Sunderland ile pazarlıklarını da sürdürüyor. Everton ile masaya oturup Yobo’nun transferini sonlandıran yöneticilerin, Sunderland’a ilk olarak kiralama seçeneğini sunduğu, ancak bu teklife İngilizlerin çok sıcak bakmaması nedeniyle bonservis üzerinde pazarlıkların da yapıldığı belirtildi. Gyan konusunda bugün Sunderland ile son görüşmenin yapılması ve 2 yıldır gündemde olan transferin noktalanması bekleniyor.

        HTSPOR / Senad OK - Necati METE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ