Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor "Biz vazgeçtik" - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR

        Trabzonspor’un talip olduğu Reto Ziegler’in Fenerbahçe ile sözleşme imzalamasından sonra başlayan tartışmalara, Bordo-Mavili kulübün asbaşkanı Nevzat Şakar da katıldı. Şakar, son anda ortaya çıkan pürüzler nedeniyle olumsuz sonuçlanan Reto Ziegler transferinin perde arkasını anlattı. ‘Ziegler, Trabzonspor’u reddetti ve Fenerbahçe ile anlaştı’ iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Şakar, ‘Reto Ziegler, bizi reddetmedi. Biz ondan vazgeçtik’ diye konuştu.

        İsviçreli oyuncunun kendilerini oyaladığını ve sürekli çelişkili ifadeler kullandığını belirten Şakar, “Biz Ziegler için önce kulübüyle görüştük. Sonra da kendisiyle temasa geçtik ve anlaştık. Ama bir gün önce verdiği sözleri unuttu” dedi.

        ‘SÜREKLİ BİZİ ARADI’

        Şakar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: Biz Ziegler’den vazgeçtiğimizi iletince bu kez tablo değişti. Menajeri ve oyuncunun kendisinden bize talep geldi. Ama Ziegler’in bir söylediği diğerini tutmuyordu. Biz de çelişkili ifadeleri nedeniyle bu futbolcudan vazgeçtik ve Cech transferine yöneldik. İsviçre’ye gönderdiğimiz uçağı geri çekince, babası,menajeri sürekli onu almamız için bizi aradı. Ancak iş işten geçmişti. Bu süreçte devreye giren bazı kişiler de oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ