Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Şampiyonası 17 Yaş Altı aday kadrosu açıklandı! - Futbol Haberleri

        Makedonya'da 24-29 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası eleme turu 3. Grup karşılaşmalarında mücadele edecek Türk Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.

        Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, aday kadroya şu oyuncular çağrıldı:

        Muhammed Demirci, Ümit Karaal (Beşiktaş), Okan Kocuk, Batıcan Aday (Bursaspor), Nuri Fatih Aydın (Eskişehirspor), İbrahim Serdar Aydın (Fenerbahçe), Atabey Çiçek (Gençlerbirliği), Murat Demir (Manisaspor), Emre Taşdemir (Ankaragücü), Taylan Antalyalı, Hasan Karakaş, Melih Can Yağcı, Onur Yılmaz (Bucaspor), Turhan Alper Turgut (Adanaspor), Çağrı Gülcü (Altay), Yavuz Koç (Beypazarı Şekerspor), Burhan Yıldız (İstanbulspor), Özgür Özdemir (Eintracht Frankfurt)

        Program

        Aday kadroya davet edilen oyuncular 18 Ekim Salı günü saat 12.30'da Futbol Federasyonu'nun Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi tesislerinde bir araya gelecek.

        Türkiye 3. Grup'ta Makedonya, İskoçya ve San Marino ile karşı karşıya gelecek.

        Toplam 52 takımın 13 ayrı grupta mücadele edeceği 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası eleme turu sonunda, gruplarını birinci ve ikinci sırada tamamlayan 26 takım ve tüm grupların en iyi iki üçüncüsü elit tura yükselmeye hak kazanacak. 28 takımın mücadele edeceği elit turda ise takımlar 4'erli 7 grupta yer alacak. Elit tur sonunda 7 grup lideri Mayıs 2012'de Slovenya'da düzenlenecek olan finallere katılma hakkı elde edecek. Ev sahibi Slovenya ise finallere direkt olarak katılacak.

        Türkiye'nin 3. Grup'taki maçları şöyle:

        24 Ekim Pazartesi:

        15.00 Makedonya-Türkiye (Strumica Kukus Stadı)

        26 Ekim Çarşamba:

        15.00 San Marino-Türkiye (Strumica Kukus Stadı)

        29 Ekim Cumartesi:

        15.00 Türkiye-İskoçya (Struica Mladost Stadı)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ