Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig MKE Ankaragücü Kanarya hazırlıklara başladı! - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de dün yaptığı maçta deplasmanda Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, 13. haftada bir başka başkent temsilcisi Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

        Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü maçta görev alan oyuncuların yenileme çalışmasıyla günü tamamladıkları, diğer oyuncuların ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması, dar alanda çift kale maç ve 4 minyatür kalede maç oynadıkları bildirildi.

        Dün baba olan Gökhan Gönül günü izinli geçirirken, A2 takımının maç kadrosunda yer alan Gökay İravul, Hasan Erbey, Berk Elitez ve Recep Niyaz'ın antrenmana katılmadığı, sakatlığı bulunan oyunculardan Mehmet Topuz'un tedavisine tesislerde devam edildiği, kaleci Serkan Kırıntılı'nın ise hazırlıklarını takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla sürdürdüğü açıklandı.

        Yarını izinli geçirecek olan sarı-lacivertliler, Ankaragücü maçının hazırlıklarına 28 Kasım Pazartesi günü yapacağı antrenmanla devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ