Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Eyvah Türkler! - Futbol Haberleri

        Gazete birinci sayfada, "DFB (Almanya Futbol Federasyonu) dikkat, Türkler süper yeteneklerimizin peşinde" şeklinde başlık atarken, iç sayfada verdiği haberde de, "8 süper yeteneğimize psikolojik saldırı" başlığını kullandı.

        Almanya 17 Yaş Altı Milli Takımında oynayan 8 genci istediği belirtilen Avcı'nın, bir psikologla birlikte Almanya'ya geleceği ve psikoloğun gençleri Türkiye adına oynamaları için ikna etmeye çalışacağı ifade edildi. Haberde, Avcı'nın, Guus Hiddink'in görevine son verilmesinden sonra, geleceği olan bir takım kurmak istediği kaydedildi.

        DFB'nin sportif direktörü Matthias Sammer, bu konuda soğukkanlı davrandıklarını, oyuncularının DFB'nin önemini bildiğine inandıklarını söyledi.

        Sammer'in gelecek günlerde Almanya 17 Yaş Altı Milli Takımı teknik direktörü Christian Ziege ile biraraya geleceği belirtildi.

        Meksika'da düzenlenen 17 yaş altı Dünya Kupasında üçüncülüğü elde eden Almanya'nın, yarı finalde Meksika'ya karşı oynadığı maçta 6 Türk kökenli oyuncunun sahada, 2'sinin de yedekler arasında yer aldığı hatırlatıldı.

        Almanya 17 Yaş Altı Milli Takımında forma giyen Türk kökenli oyuncular şöyle:

        Emre Can (Bayern Münih), Samed Yeşil, Okan Aydın (Bayer Leverkusen), Robin Yalçın (Stuttgart), Levent Ayçiçek (Werder Bremen), Kaan Ayhan (Schalke 04), Koray Kaçinoğlu (Köln), Koray Günter (Borussia Dortmund)

        PSİKOLOJİK AV

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ