Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Ömer Çatkıç, Galatasaray, Antalyaspor, olay - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Medical Park Antalyaspor kalecisi Ömer Çatkıç, "büyük" takımlarla oynadıkları her maçta olduğu gibi TT Arena'da da "rahat" durmadı!

        Son düdüğün ardından, kalesinden soyunma odasına giderken ellerini açarak dönen Ömer Çatkıç'a taraftarlar tepki gösterdi. Galatasaray kalecisi Muslera da yanına gelen Ömer'e "Ne yapıyorsun sen!" deyip sinirlendi. Araya giren Hasan Şaş da Ömer Çatkıç'a "Git buradan" diye bağırdı. Ömer hareketlerine devam edince Fatih Terim yaşananları bitirdi.

        Yedek soyunan, ikinci devrede Gökhan Zan’ın yerine forma bulan kaptan Sabri, maçtan sonra Antalya kalecisi Ömer Çatkıç’ı sert tepki gösterdi.

        Tecrübeli oyuncu, “Maçtan sonra istenmeyen olaylar oldu. Ömer provoke etti. Her maç bunu yapıyor. Ömer’e neden göz yumuluyor, anlamıyorum. Kimse ona bir şey demiyor. Ben geçmişte F.Bahçe maçında hiçbir şey yapmadan görüntülerden 2 maç ceza yedim. Ömer bize karşı hep bunları yapıyor ama bir kere ceza aldığını, uyarıldığını görmedim. Koskoca adam, neye düşünürek bunu yapıyor, anlamış değilim. İnşallah kendisi oturup düşünür, karar alır. Maçtan sonra böyle terbiyesizce şeyler yaparak, ortalığı kızıştırmak yakıştırmıyor” diye konuştu.

        Sabri hakem için de “Musa Nizam’ın elle kestiği penaltıydı. 10 metre mesafeden kolu açık olsa, ne farkeder. İlk penaltıyı verdi, ikincisine cesaret edemedi” ifadesini kullandı.

        MUSLERA BİLE ÇILDIRDI

        Maç sırasında taraftarın vakit geçirdiği anlarda kar topu fırlattığı Ömer, karşılaşma sonrası elleri açık zafer kazanmış şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Bu tablo başta Muslera ve Sabri’den tepki gördü. Tribünlerden ıslıklar ve küfürler yükselirken, Abdurrahim Albayrak giriş tünelinin önünde “Ayıp oluyor” diye konuştu. Sabri de o bölgeye koşarken, Fatih Terim’in olayı sakinleştirmek için uyarılar yaptığı gözlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ