Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Cenk Gönen - Beşiktaş Haberleri

        Cenk, Lig Tv'de yer alan röportajında, ''Beşiktaş ne durumda olursa olsun hedef her zaman büyük düşünmektir. Her zaman büyük oynamak zorundadır. Bu nedenle Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 6'da 6 yapıp ligi bitirebileceğimiz en üst seviyede bitirmeyi hedefliyoruz. Maçların 6'sını da kazanmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

        Sakatlığı nedeniyle Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun ilk haftasını kaçırma ihtimali olduğunu belirten Cenk, ''Doktorlarımız beni yetiştirmek için çalışıyor'' dedi.

        Beşiktaş'ta kaleci sıkıntısı olup olmadığı yönündeki soruyu ise siyah-beyazlı file bekçisi, şu şekilde yanıtladı:

        ''Rüştü ağabey Türkiye'nin ve dünyanın kabul ettiği bir kaleci. Ben de bu sezon ve geçen sezon iyi maçlar oynadım. Her maçta tecrübe kazanıyorum. Her karşılaşmada biraz daha üstüne koyup tecrübemi arttırıyorum. Umut da genç ve yetenekli bir kaleci. Tabii ki bu konular yönetimin ve hocanın tasarrufunda. Ben ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Milli takıma gidiyorum. Rüştü ağabey kendini ispatlamış bir isim.''

        ''Beşiktaş 34 haftada başarılı mı?'' sorusuna ise ''Çok başarılı diyemeyiz. 34 haftayı 4. sırada bitirdik. Beşiktaş'ın hedefi her sezon şampiyonluk. Uzakta kaldık. Süper Final'de her şey bizim elimizde. Şimdi önümüzde 18 puan var. Hepsini almak için sahaya çıkacağız'' şeklinde yanıt verdi.

        En beğendiği kaleci Muslera

        Cenk Gönen, Türkiye'de en beğendiği kalecinin Galatasaraylı Muslera olduğunu ifade ederek, ''Topu oyuna iyi sokuyor. Kalecinin performansı takımla alakalı. Galatasaray iyi savunma ve iyi hücum görüntüsü verdi. Bu da kalecinin performansına yansıyor. Bu konuda Muslera'yı şanslı buluyorum. Gerçekten yetenekli kaleci'' dedi.

        Eleştirilere de yanıt veren genç kaleci, ''Beşiktaş'ta oynuyorsanız eleştirilere alışkın olmanız gerekiyor. Orkestrayı yönetmek istiyorsanız kalabalığa sırtınızı dönmek zorundasınız. Ben de kendimi o şekilde geliştirmeye çalışıyorum. Eleştirileri aklıma getirmemeye çalışıyorum'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ