Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Gençler'de tatsız idman! - Futbol Haberleri

        Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde, yardımcı antrenörler Edward Sturing, Bülent Kayıtken ve Levent Zorluer yönetiminde yapılan idman, 1 saat 20 dakika sürdü. Amcasının rahatsızlığı nedeniyle önceki gün Belçika'ya giden teknik direktör Fuat Çapa'nın bu akşam Ankara'ya döneceği bildirildi.

        Antrenmana koşuyla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, 5'e 2 top kapmaca oyununun ardından 5'er kişilik 3 gruba ayrılarak, dar alanda çift kale maç yaptılar.

        Çift kale maç sırasında kaleci antrenörü Levent Zorluer, alt yapıdan gelen kaleciler Yusuf ve Yasin'i çalıştırdı. Zorluer, yaptıkları hataların ardından genç kalecilere şınav cezası verdi. Çalışma sonunda Yasin ve Yusuf'un oldukça yoruldukları görüldü.

        Başkent temsilcisinde bugünkü idmana salonda çalışan Curri, Emre Aygün, Herve Tum ile ayak topuğunda kemik büyümesi teşhisi konulan kaleci Ramazan ve belinde ağrısı olduğu öğrenilen Onur Bayramoğlu katılmadı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ayak bileğine darbe alan Oktay Delibalta ise çalışmayı takımdan ayrı koşuyla tamamladı.

        Gençlerbirliği, yarın saat 15.30'da yapacağı antrenmanla Spor Toto Kupasında Pazar günü saat 13.00'de deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

        İdmanda gerginlik

        Bu arada kırmızı-siyahlıların antrenmanında küçük bir tartışma yaşandı.

        Ergün Teber ve kaleci Ferhat arasında yaşanan tartışma, diğer oyuncuların araya girmesiyle sona erdi.

        Ergün Teber'in uyarılarına, kaleci Ferhat'ın karşılık vermesi üzerine sinirlendiği ve bu durumdan rahatsız olduğu, tartışmanın da bu nedenle çıktığı öğrenildi.

        Oktay, genel menajer oldu

        Kırmızı-siyahlıların antrenmanın son bölümünde düzenlenen turnuvayı ''Turuncu Takım'' kazandı.

        Aykut, Kulusic, Hurşut, Mununga ve Azofeifa'dan oluşan ''Turuncu Takım'', sağlık ekibi ve Oktay Delibalta ile birlikte turnuvanın ardından ''zafer fotoğrafı'' çektirdi.

        Bu sırada Oktay Delibalta, espri yaparak, kazanan takımın genel menajerinin kendisi olduğunu ve bu takımı ''hiç para harcamadan'' kurduğunu söyledi.

        Turnuva öncesi futbolculara ''çıkın oynayın, parayı hak edin'' dediğini ifade eden Oktay Delibalta, ''Hak ettiler. 'İddia'dan para gelirse ödemeleri yapacağız. Bizde kimsenin parası kalmaz. Şubat'ın 31'ine çeklerini yazdım bile'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ