Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Galatasaray, Hüseyin Göçek, derbi, olaylar, İnönü Stadı, Beşiktaş Galatasaray olaylar - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Beşiktaş-G.Saray maçı Süper Final gösterileriyle başladı, eylemi andıran görüntülerle sona erdi... Nedeni ise hakem Hüseyin Göçek’in verdiği kararlardı. Özellikle Melo’nun ofsayttan gol atması tribünleri alevlendirdi.

        Tribünler pozisyonun ofsayt olduğunu haykırdı. Aynı Beşiktaş taraftarının Quaresma’nın ayağının Selçuk’a geldiği pozisyonda sarı görmesine “Pozisyon kırmızı kart” demesi alkışa değerdi. Ancak sonrasında Fİ-YAPI İnönü Stadı’nda istenmeyen görüntüler vardı. Uzatmalarda İnönü’de adeta ‘muharebeyi’ andıran görüntüler yaşandı. Hele hele Haberturk muhabiri Vahap Hacıoğlu’nun objektifiyle yakaladığı enstantene tüylerimizi diken diken etti...

        Taraftarın sahaya girmek istediği sırada yaşanan kargaşada genç bir polis memuru silahını çıkardı. Federasyon görevlisi devreye girip memurun sakin olmasını istedi. Sonrasında da başka bir polis memuru arkadaşının elinden silahı aldı.

        Bir polis memuru olayların daha da büyüme ihtimalini düşünerek silahını çıkardı ve gardını aldı. İyi ki eli tetiğe gitmedi. Özel güvenlik görevlileri kendisini kaybeden ve sahaya girmek isteyen taraftara kalkan oldu. LİG TV kameramanının sırtına koltuk itabet etti. Özetle, FACİADAN DÖNÜLDÜ.

        Taraftarlar; maç boyu tepki gösterdikleri hakem Hüseyin Göçek ve Galatasaraylı Eboue'nin üzerine yürüdü.

        ŞİMDİ SORUYORUZ VE UYARIYORUZ

        Sahaya giren taraftarlar futbolculara vursa ne olacaktı? Günübirlik olarak tutulan özel güvenlikler yeterli mi? O kargaşada polis memurunun silahı ateş alsa neler yaşanacaktı? Ne yazık ki marka değerini yükseltmeye çalıştığımız ortamda dünya bizi vahim görüntülerle izleyecekti!

        ‘YALVARIRIM GİTME!’

        Acı görüntülerden birisi de stat görevlisi ile taraftar arasında yaşanan olaydı... Protokol tribününün önünden birisi sahaya girdi, stat görevlisi taraftarın bacağına sarıldı. Buna rağmen hakeme yönelik söylemlerde bulunan taraftar saldırıda kararlıydı! Ancak görevli de saldırganı bırakmamaya niyetliydi ve başarılı da oldu. Diğer görevlilerin müdahalesiyle taraftar gözaltına alındı. Maçın son anlarında Eboue’nin taç atışı sırasında önce yabancı madde yağdı. G.Saraylı oyuncu sahaya doğru hareketlenirken bir taraftar üzerine saldırdı. Ancak araya futbolcular girdi ve yere düştü. Sonrasında bir taraftar daha sahaya girdi. Bu sırada yaklaşık 5 dakika duran maç tekrar başladı ve 1.5 dakika sonra bitti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ