Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Şampiyonası Portekiz Avrupa Futbol Şampiyonası, Ronaldo, Messi, Portekiz - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ilk yarı finalist Portekiz olurken, geceye damgasını vuran isim Cristiano Ronaldo’ydu kuşkusuz... Hollanda karşısında attığı 2 golle çeyrek final kapısını açan, ardından Çek Cumhuriyeti’ni tek golle yıkan Portekizli yıldızın bir hareketi vardı ki, akıllara takılı kaldı. Gol sevincini yaşarken kameralara koşan CR7, “Messiiii” diye bağırınca herkesi şaşkına çevirdi. Bu hareketin sırrı, Çek Cumhuriyeti taraftarlarının açtığı bir pankartla ortaya çıktı.

        Sürekli Messi ile kıyaslanan Portekizli’nin, Avrupa Şampiyonası sırasında moralini bozmak isteyen rakiplerinin “Messi” sataşmalarına hedef olması, gerilimi en üst noktaya çıkarmıştı. Bu da yetmiyormuş gibi çeyrek finalde de sahaya çıktığında tribünlerde “Hala Messi daha iyi” pankartı açıldı!

        MOTİVASYONU TAVAN YAPTI

        İşte bu pankart, Cristiano Ronaldo’nun motivasyonunu da tavana çıkardı. Çek Cumhuriyeti karşısında takımının her atağında o vardı. 2-3 pozisyondan faydalanamayan Real Madrid’in yıldızı son dakikalar yaklaşırken harika bir kafa vuruşuyla takımını yarı finale taşıdı. İşte o anda Çek Cumhuriyeti taraftarından intikamını kameralar aracılığıyla aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ