Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Şampiyonası İspanya Roberto Carlos, İspanya, Almanya, Mesut Özil, Khedira - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Formula 1 Valencia Grand Prix’sini ‘yerinde’ takip eden Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, Avrupa Şampiyonası ve Alman Milli Takımı hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

        Carlos “İspanya mı yoksa Almanya mı daha iyi” sorusuna, “Bu iki takım Avrupa Şampiyonası’nın en iyi iki takımı. Almanya daha güzel oynuyor ancak İspanya tahminimce kupayı alır. Daha önceleri bizim de Brezilya olarak çok iyi oynadığımız ancak kazanamadığımız turnuvalar oluyordu. Almanya’nın hücumu çok etkili ancak defansif anlamda İspanya ile baş edemezler” cevabını verdi.

        ‘KHERİDA, MESUT’TAN İYİ’

        Mesut Özil ve Khedira hakkında da konuşan Roberto Carlos, “Dünyanın en iyi kulübünde oynuyorlar. Bu tarz kulüplerde ya kaybolursunuz ya da güçlenir, büyürsünüz. Bence ikisi de çok büyük bir gelişim gösterdi. Herkes ofansif özelliklerinden dolayı Mesut Özil’i konuşuyor ama ben Kherira’yı daha çok beğeniyorum. Bence Alman Milli Takımı’nın kalbi o. Ve oyunun temposunu çok iyi belirliyor” yorumunu yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ