Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rize'de hedef tekrar Süper Lig - Futbol Haberleri

        Teknik direktör sorunlarını Metin Diyadin ile prensipte anlaşarak çözdüklerini ifade eden Turanlı, ''Hocamız son derece disiplinli ve Bank Asya 1. Lig'de büyük deneyime sahip. Her ne kadar kendisi bazı nedenlerden dolayı şampiyonluk sevinci yaşayamasa da son iki dönemde çalıştırdığı Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Eskişehirspor da Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Çok disiplinli bir isim, kendisine çok güveniyoruz'' dedi.

        Metin Diyadin'in isteği doğrultusunda transferi şekillendirmeye çalıştıklarını kaydeden Turanlı, ''Öncelikle kadromuza katmayı istediğimiz Kamber Aslan, Ömer Ateş, Sancak Kaplan, Serdar Samatyalı, Volkan Koçaloğlu ve Taner Gülleri gibi isimler var. Fakat henüz netleşmiş bir isim yok. Bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor. Son derece kaliteli bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için transfer çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz'' diye konuştu.

        Turanlı, yönetim kurulunun yarın Rize'de toplanacağını, perşembe günü ise Metin Diyadin ile bir araya gelerek transferi hızlandıracaklarını sözlerine ekledi.

        A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ