Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Şampiyonası Portekiz İspanya-Portekiz, EURO 2012, Cüneyt Çakır - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Cüneyt Çakır, İspanya-Portekiz maçındaki başarılı yönetimiyle gurur kaynağımız oldu... Maçın başında her pozisyona itiraz eden Portekiz kulübesi ve taraftarları Çakır’ın isabetli kararları sonrası bu baskı altına alma taktiğinden vazgeçmek zorunda kalmıştı. Hakemimizin yerinde kararları, komplo teorileri üreten Portekiz basınını da susturdu.

        UEFA İcra Kurulu üyesi Şenes Erzik ile İspanya Federasyonu Başkanı Maria Villar’ın aralarının çok iyi olduğunu ve bu yüzden Çakır’ın kritik yarı finale atandığını ileri süren gazeteler, 24 saat geçmeden bu iddiaları unutuverdi! A Bola ve Record gazetesinde Çakır’la ilgili tek satır olumsuz görüşe yer verilmedi, hakem kararlarıyla ilgili tartışmalar sütunlara taşınmadı. İspanyol basını da Çakır’ın iyi bir maç çıkardığını yazdı.

        ‘3 SARI DAHA ÇIKABİLİRDİ’

        36 yaşındaki genç hakemle ilgili en ilginç değerlendirmeler İngiliz basınından geldi. The Independent, Çakır’ın verdiği kararlarla bir bakıma Portekiz medyasının korkularının yersizliğini gösterdiğini yazdı.

        Hatta Çakır’ın Portekiz’e ‘itimas’ geçtiğine yer verdi. Yapılan yorumlarda “Nani ve Ronaldo’nun maç içinde sarı kart görmeleri gerekiyordu. Joao Pereira’nın, Alba’ya yaptığı müdahale nedeniyle ikinci sarı kartı görmediği için şanslıydı” değerlendirmesi yapıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ