Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Rizespor'da yeniden yapılanma! - Futbol Haberleri

        Abdülkadir Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak bir toplantı yaptıklarını ve kimi görev değişikliklerine gittiklerini bildirdi.

        Bank Asya 1. Ligi'nde konuk olacaklarını ifade eden Çakır, ''Bu nedenle yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrolarında bazı değişikliklere gidiyoruz. Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda geçen dönemde görev alan bazı arkadaşlarımızın yerine bu dönem daha çok aktif olacaklarına inandığımız arkadaşlarımız görev yapacak. Turkcell Süper Lig'e yeniden yükselebilmek için kendi aramızda kırgınlık olmadan yeniden yapılanmamızı sürdürüyoruz. Yeni beyaz bir sayfayla Bank Asya 1. Ligi'ne başlayacağız'' dedi.

        Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Çakır, ''Yurtiçindeki görüşmelerimiz sürüyor. Gürcistan'da 2 oyuncu izliyoruz. Bunun dışında kiralık olarak verdiğimiz Şadi, Görkem, Bahadır, Murat Uluç, Aydın ve diğer oyuncularımız kadromuzda yer alacak'' diye konuştu.

        Çaykur Rizespor'da, yönetim kurulu görev dağılımı şöyle oluştu: Başkan Abdülkadir Çakır, başkanvekili Ekrem Yüce, asbaşkan (mali ve sportif) Ulvi Ergüven, asbaşkan (idari) Şükrü Cevahir, basın sözcüsü Aykut Ferah, tesisler sorumlusu Seher Kandil, federasyon temsilcisi Süleyman Hasan Basa, futbol şubesi sorumlusu Yusuf Turanlı. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ