Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli taraftarlar, son dönemde eleştirilerin hedefi olan ve zaman zaman istifaya çağrılan teknik direktör Aykut Kocaman ile futbol takımına destek verdi. - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen yaklaşık 300 kişilik taraftar grubu, antrenmanın bir bölümünü izleyip, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcular lehine tezahüratlar yaptılar. Antrenmanın başında teknik direktör Aykut Kocaman ile birlikte sahaya gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Yasemin Merçil, Ömer Temelli, Tolga Deniz Aytöre ve Yalçın Haker'le taraftarların bulunduğu bölüme gitti.

        Başkan Yıldırım, taraftarlara yönelik yaptığı konuşmada, ''Birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Hocanıza ve ve futbolcularınıza destek olun, sahip çıkın. Biz şampiyon olacağız. Tribünlerde, her yerde aile gibi olmamız lazım. Onu yapmazsak kaybederiz. Sizlere teşekkür ediyorum'' dedi. Aziz Yıldırım'ın konuşması esnasında taraftarlar, sık sık tezahüratlar yaptı. Konuşmasının ardından Yıldırım, taraftarların yanından ayrılırken, taraftarlar, ''Aykut Kocaman buraya'' şeklinde bağırdı. Bunun üzerine taraftarların yanına kadar giden Kocaman, teşekkür edip, birlikte fotoğraflar çektirdi.

        TARAFTAR GİRDİ, İDMANA ARA VERİLDİ

        Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman'ın taraftarların yanından ayrılmasının ardından Fenerbahçeli futbolcular, koşu bölümüyle antrenmana başladı. Çalışmayı takip eden taraftarlar, başta kaptan Alex de Souza olmak üzere tüm futbolcular için tek tek isimleriyle tezahüratlarda bulundu.

        Antrenmanın 5'e 2 top kapma çalışması esnasında taraftarlar, ''Aykut hoca takımı buraya getir'' diye tezahürat yapmaya başladı. Bunun üzerine Kocaman, oyuncularına taraftarların yanına gitmeleri için izin verdi. Futbolcuların kendilerine doğru geldiğini gören taraftarlar, aniden sahanın içine kadar girip, futbolcuların etrafını sardı. Taraftarların arasında kalan oyuncular zor anlar yaşarken, sarı-lacivertli taraftarlar oyunculara sarılıp, fotoğraf çektirdi.

        Bu esnada teknik direktör Aykut Kocaman da taraftarların arasında kaldı ve güvenlik elemanları taraftarları güçlükle sahadan çıkardı. Çalışmaya yaklaşık 10 dakika ara verilirken, bu olayın ardından taraftarlar tesisin de dışına çıkarıldı.

        Taraftarların sahaya girmesinin ardından kalabalığın içinde sıyrılan Alex'in, arka bölümde Aziz Yıldırım'la bir süre top oynadığı görüldü.

        YILDIRIM VE CRİSTİAN SARILDILAR

        Kulüp başkanı Aziz Yıldırım, taraftarlarla yaptığı konuşmanın ardından futbolcuların yanına giderken, özellikle Cristian Baroni ile samimi tavırlarla diyaloğa girdi. Oyuncularıyla konuşan ve moral veren Yıldırım ve Cristian Baroni samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Yıldırım'ın Baroni'ye zaman zaman sarıldığı görüldü. Neşeli olduğu gözlenen Yıldırım, daha sonra takım tercümanını da yanına çağırarak Cristian ile bir süre sohbet etti.

        Öte yandan, kulüp başkan vekili Abdullah Kiğılı ve yönetim kurulu üyesi Semih Özsoy da antrenmanın bir bölümünü takip etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ