Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Ibrahimovic'in İngiltere'ye attığı gol... - Futbol Haberleri

        Hazırlık maçında İsveç, konuk ettiği İngiltere'yi 4-2 yendi. Zlatan Ibrahimovic, 20, 77, 84 ve 90'da attığı gollerle gecenin yıldızı oldu. Ibra'nın son golü ise izleyenleri adeta büyüledi... İngiltere'nin gollerini ise Danny Welbeck ve Steven Caulker attı.

        Ibra attığı golü şöyle özetledi; "Mükemmel bir gol attım. Kafamdan ne geçiyordu gerçekten bilmiyorum. Bir hazırlık maçında böyle bir şeyi nasıl yapabilirim? Gerçekten büyük bir keyif aldım. Müthişti."

        YILIN GOLÜNE ADAY OLACAK MI?

        FIFA, İsveçli Zlatan Ibrahimovic'in İngiltere'ye attığı röveşata golünün ''Yılın En İyi Golü'' adayları arasına alınmayacağını bildirdi. FIFA, İsveçli Zlatan Ibrahimovic'in İngiltere ile yapılan hazırlık maçında yaklaşık 25 metreden attığı röveşata golünü, 2012 adaylarının oylanmaya başlamasından sonra atılmasından ötürü ''Yılın En İyi Golü''ne verilen Puskas Ödülü adayları arasına alınmayacak. Golün, seçim komitesince 2013'deki ödül için değerlendirmeye alınacağını belirtildi.

        Pozisyonda, İngiltere kalecisi Joe Hart'ın ceza yayı dışında kafayla uzaklaştırmaya çalışmış, Ibrahimovic de kısa düşen topu zaman kaybetmeden röveşata ile İngiltere ağlarına göndermişti. 7 Ocak'ta ''Yılın En İyi Futbolcusu'' ödülünün verileceği gece açıklanacak Puskas Ödülü'nün adayları arasında Fenerbahçe'den Moussa Sow ve Slovak Miroslav Stoch da yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ