Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Trabzonspor, sahasında Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etti. Bordo-mavili ekibin gollerini 9'da Halil Altıntop ve 14'te Adrian kaydetti - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Trabzonspor, sahasında Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etti. Bordo-mavili ekibin gollerini 9'da Halil Altıntop ve 14'te Adrian kaydetti.

        ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... TRABZONSPOR-ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Trabzonspor: 2 - Eskişehirspor: 0

        Stat: Hüseyin Avni Aker

        Hakemler: Suat Arslanboğa, Muhittin Gürses, Arkın Akgöl

        Trabzonspor: Onur, Serkan, Giray, Celustka, Emerson, Zokora, Sapara, Adrian (Dk. 77 Volkan Şen), Halil (Dk. 83 Janko), Olcan, Henrique (Dk. 66 Aykut)

        Eskişehirspor: Boffin, Veysel, Servet, Diego, Dede, Hürriyet, Tello (Dk. 87 Akaminko), Alper (Dk. 85 Serol), Erkan Zengin, Kamara, Necati (Dk. 46 Nuhiu)

        Goller: Dk. 9 Halil, Dk. 14 Adrian (Trabzonspor)

        Kırmızı Kart: Dk. 71 Erkan (Eskişehirspor)

        Sarı kartlar: Dk. 37 Kamara, Dk. 43 Necati, Dk. 60 Diego, Dk. 84 Alper (Eskişehirspor) Dk. 71 Serkan, Dk. 85 Olcan, Dk. 90 Volkan Şen (Trabzonspor)

        İLK YARIDAN POZİSYONLAR

        9. dakikada karşılaşmanın ilk etkili atağını geliştiren Trabzonspor, golü buldu. Adrian'ın pasında ceza alanı sol çaprazındaki Henrique, topu yerden Halil'e aktardı. Bu futbolcu da altı pas çizgisi üzerinden gelişine vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

        11. dakikada Alper'in sağdan ortasında, ceza yayı yakınındaki Necati'nin yerden şutunda, kaleci Onur yatarak topu kontrol etti.

        14. dakikada Zokora'nın baskısıyla Alper'in hatalı geri pasında bir anda savunmanın arkasında topla buluşarak ceza alanına giren Adrian, kaleci Boffin ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-0.

        32. dakikada Necati'nin topuk pasında topla buluşan Veysel, ceza alanı içinde rakiplerinden sıyrılarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Veysel'in vuruşunda, top kaleciden döndü. Daha sonra Trabzonspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

        45. dakikada Necati, Erkan'ın pasında kaleci Onur ile karşı karşıya kaldı. Necati'nin şutunda, top kaleciden döndü.

        Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

        İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR

        49. dakikada Dede'nin pasında, Hürriyet'in yakın mesafeden yerden şutunda, kaleci Onur sol köşesine doğru gelen topu çıkararak bir tehlikeyi daha önledi.

        56. dakikada Dede'nin soldan kullandığı köşe vuruşunda, son olarak Veysel'in kafa şutunda, Onur'un müdahale ettiği top üst direkten döndü. Daha sonra çizgi önünde Serkan, meşin yuvarlağı uzaklaştırmayı başardı.

        59. dakikada Sapara'nın yaklaşık 30 metreden sert şutunda, kaleci Boffin, sol tarafına doğru gelen topu güçlükle kornere çeldi.

        60. dakikada Erkan'ın sağdan ortasında, altı pas çizgisi üzerinde Tello'nun şutunda, kaleci Onur yine gole izni vermedi.

        63. dakikada Nuhiu'nun pasında savunmanın arkasında topla buluşan Erkan, kaleci Onur ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun şutunda, Onur topa bir kez daha müdahale etmeyi başardı.

        87. dakikada Serol'un soldan ortasında, ceza alanı içindeki Veysel'in kafa vuruşunda, top üsten dışarı gitti.

        90+3. dakikada Zokora'nın pasında, ceza alanında uygun durumdaki Janko'nun aşırtma şutunda, top üsten auta çıktı.

        Trabzonspor, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ