Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Çetin, “G.Saraylılar hakeme küfür ettiler ama 4. hakem hiç oralı bile olmadı” dedi - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        ‘TÜRK FUTBOLUNA YAKIŞMADI’

        Türk Telekom Arena’daki derbide sportif anlamda gülen Galatasaray oldu. Tabela Cimbom’un kazandığını yazdı. Ancak kaybedilen şeyler de vardı Cimbom adına. Melo’nun tükürük eylemi, bir grup kendini bilmez G.Saraylı’nın FEDA sezonundaki Beşiktaş’ın ekonomik durumuna yönelik belden aşağı pankartı görünen ve bilinen olaylardı. Ancak bilinmeyeni ise yardımcı antrenör Recep Çetin açıkladı... Çetin önceki gün Arena’da Türk futboluna yakışmayacak sahnelerin yaşandığını söyledi.

        ‘ÇİFTE STANDART VAR’

        Çetin, Türk Telekom Arena’daki derbide Fatih Terim’in yardımcılarının (Ümit Davala ve Hasan Şaş) kulübeden hakeme sürekli küfür ettiklerini söyledi. “Biz bir kere çıktık, onda da uyarı aldık” diyen Çetin “Yazık, çok yazık. Türk futbolu neden gelişmiyor diye kimsenin sormaya hakkı yok. Tablo ortada. Orta hakeme küfür ediliyor ve ne gariptir ki hakem (4. hakem Süleyman Abay) bunu duymuyor. Çifte standart var. Bir kural varsa herkese aynı olmalı” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ