Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ara transfer döneminde Fenerbahçe'de teklif aldığını doğrulayan Mathieu Valbuena, Marsilya'nın geleceğe dönük büyük hedefleri nedeniyle kalmayı tercih ettiğini söyledi - Fenerbahçe Haberleri

        Marsilya'nın başarılı orta saha oyuncusu Mathieu Valbuena ara transfer döneminde Fenerbahçe'den teklif aldığını doğruladı. Fransız oyuncu, Marsilya'da mutlu olduğunu ve misyonunu tamamlamadığını söyledi.

        Sarı-lacivertli ekipten teklif aldığını doğrulayan yıldız orta saha oyuncusu, "Evet Fenerbahçe'den teklif aldığım doğru. Çok iyi bir kulüp ama ben Marsilya'dayım. Bir şeye başladım, bitirmek istiyorum. Burada kendimi iyi hissediyorum; taraftarlarla çok iyi bir ilişkim var. Büyük işler başarabiliriz. Eğer kulübün büyük hedefleri olmasaydı, o zaman sorular sormaya başlardım, masaya oturup durumu konuşabilirdik." dedi.

        Fenerbahçe ilk yarının bitimiyle ilk olarak Avrupa Ligi maçlarından da takip etme fırsatı yakaladığı Fransız oyuncuyu kadrosuna katmak istemiş, aldığı olumsuz yanıt nedeniyle Montpellier forması giyen Younes Belhanda'ya yönelmişti. (Goal)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ