Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, transfer, Arjen Robben - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Galatasaray bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen Sarı-Kırmızılı ekibin yeni hedefi Arjen Robben... Drogba ve Sneijder transferleriyle gövde gösterisi yapan Galatasaray'ın sezon sonunda Hollandalı yıldız için Bayern Münih'in kapısını çalacağı öne sürüldü. 29 yaşındaki dünya yıldızının Alman ekibi ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaşları Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt'ın Türkiye'de forma giymesi ise Galatasaray'ın kozlarından bir tanesi... Robben, 2009 yılında 24 milyon Euro karşılığında Real Madrid'den Bayern Münih'e transfer olmuştu. Arjen Robben, Bayern Münih formasıyla ligde ve kupalarda toplam 110 maçta 60 gol atma başarısı gösterdi. Hollandalı futbolcu Almanya'da bir dönem sık sık sakatlığı ile de gündeme gelmişti.

        MUSLERA, ONUR VE ALPER

        Galatasaray'ın yeni sezondaki transferleri bununla da sınırlı değil. Fernando Muslera'yı elinden çıkarmayı planlayan Sarı-Kırmızılı yönetimin, buradan gelecek parayla Robben transferine kaynak sağlayacağı belirtildi. Galatasaray'ın önümüzdeki sezon transfer listesinde yer alan diğer isimler ise; Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak ve Eskişehirspor'da forma giyen Alper Potuk.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ