Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübe çağ atlatmak istediklerini söyledi - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Başkan adaşı Muharrem Usta, İstanbul ve Ankara delegelerle gerçekleştirdiği buluşmanın ardından bu sabah saatlerinde Trabzon'a geldi. Ayağının tozuyla yönetim kurulunda yer alacak olan isimlerle bir toplantı gerçekleştiren Usta, ardından Karadeniz teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal'ı ziyaret etti. Daha sonra Ayafsofyalılar Derneğini ziyaret eden Muharrem Usta ve ekibi i Trabzon Şoförler Derneği Başkanı Turan Altıntaş ile görüşerek projelerini anlattı.

        Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, seçim çalışmasının ardından düzenlediği basın toplantısıyla yönetim kurulu listesine basın mensuplarına tanıttı. Seçime kısa bir süre kaldığını belirten Usta, Maratonun sonuna yaklaştık. Süreçte adım adım ilerliyoruz. Fenerbahçe maçı sonrası hayatını kaybeden taraftarlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diliyorum. Trabzonspor'da 5 aday var. Bireyselleştirme den, kişiselleştirmeden seçim süresi boyunca çalıştık.

        Trabzonspor markası çok önemli bir marka bu markaya yakışır bir şekilde hareket etmeye özen gösterdi" dedi.

        Toplumun geniş katmanlarını temsil edecek bir yönetim kurulu listesi oluşturmaya çalıştıklarını belirten Usta, "İnce eleyip sık dokumaya çalıştık. Titiz hareket ettik. Trabzonspor'u iyi tanıyan arkadaşlara yer vermeye çalıştık. Ekonomik anlamda da güçlü bir yönetim oluşturmaya gayret ettik. Trabzonspor'da kurumsallaşma şart öncelikle bunu uygulayacak arkadaşlara yerd vermeye çalıştık. Mümkün olduğu kadar yıpranmamış genç dinamik arkadaşlarla oluşum yapmaya çalıştık. Trabzonspor çağ atlatmak istiyoruz ve yeniden bir tarih yazmayı amaçlıyoruz" ifadesini kullandı.

        Herhangi bir teknik direktörle anlaşmadıklarını belirten Usta, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Herhangi bir teknik adam ile anlaşmış değiliz. Takımımızın nerede ve nasıl eksikleri olduğunu herke gördü. Kısa zamanda bu takımı toparlamaya çalışacağız. Benim göreve talip olurken siyasi bir damga vurmaya çalıştılar. Biz her zaman Trabzonspor'un siyaset yeri olmadığını vurguladık. Trabzonspor siyasetin karışacağı yer değildir. Trabzonspor'u siyasete bulaştırmayacağız en büyük ilkemiz budur."

        Muharrem Usta'nın listesi şu isimlerden oluştu:

        "Muharrem Usta, Celil Hekimoğlu, Hüseyin Balaban, Ahmet Çubukçu, Ali Yaşar Bayram, Sibel Suiçmezç, Bekir Bülbüloğlu, Soysal Algan, Ali Nuhoğlu, Çoşkun Bülbül, Gençağa Meriç, Mustafa Yılmaz Odabaş, Nurettin Aydın, Kazım Şengöçgel ve Gökhan Saral oluştu. Yedeklerde ise

        Levent Eyüpoğlu, Veysel Taşkın, Kemal Halil, Ceyhun Eskici, Hasan Aktaş, Ersu Kalfa ve Serdar Boğuşlu."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ