Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Gençlerbirliği, geçen sezon Orduspor forması giyen Sorin Bogdan Stancu'yu Ankara'ya getirdi - Futbol Haberleri

        Sezon hazırlıklarını Almanya'nın Münih kentinde sürdüren başkent temsilcisinde bir taraftan da transfer çalışmaları devam ediyor.

        Geçen sezon devre arasında takıma Belçika'nın Brugge takımından kiralık olarak transfer edilen ve attığı 9 golle kırmızı-siyahlı ekibin "gol kralı" olan Björn Vleminkcx ile anlaşma zemini bulamayan Gençlerbirliği, Romanya Milli Takımı'nda da zaman zaman görev yapan Bogdan Stancu'yu kadrosuna katma kararı aldı.

        Gençlerbirliği geçen sezon Orduspor forması giyen Romen oyuncu Stancu ile transfer görüşmelerine başlandı. Kırmızı-siyahlı yönetim, sağlık kontrollerinin ardından Rumen golcüyle resmi sözleşme imzalayacak.

        Bu transfer ile Gençlerbirliği'nin kadrosundaki yabancı futbolcu sayısı 9 oldu. Başkent ekibi yönetimi, "6+0+4" statüsü gereği kadroda düşünülmeyen forvet oyuncuları Ehiosun Ekigho ve Dejan Lekiç'e kulüp arıyor.

        "11 GOLLE SEZONU KAPATTI"

        Romanya'nın Steaua Bükreş takımından 2011-2012 sezonu başında Galatasaray'a gelen Stancu, daha sonra Orduspor'a transfer oldu. Geçen sezon mor-beyazlı formayla Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 gol atan 26 yaşındaki futbolcu, Spor Toto Süper Lig'de ise 10 kez fileleri havalandırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ