Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor Ekigho Samsun'da - Yılport Samsunspor Haberleri

        Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen imza töreninde Kulüp Emin Kar, takımı güçlendirmek için eksik gördükleri mevkilere transfer yapmak için çalıştıklarını söyledi.

        Ekigho ile uzun zamandır görüştüklerini belirten Kar, "Eski futbolcumuz Ekigho'yu tekrar takıma kazandırdık. Ekigho'nun ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu herkes biliyor. Takımımıza güç katacaktır. Kendisine kaptanlık da teklif ettik ama yapamayacağını söyledi. Bu transferi Samsunspor'umuza kazandıran başta Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, AK Parti İl başkanı Fuat Köktaş'a, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'a teşekkür ediyoruz. Şimdi boşa konuşma, boşa zaman harcama dönemi değildir. Biz işimize bakıyoruz. Hafta sonu oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına odaklandık. Bunun yanı sıra takıma 2 -3 oyuncu daha katacağız" diye konuştu.

        Sivassporlu Abdulkadir Özgen ve geçen yıl Mersin İdman Yurdu'nda oynayan Mehmet Yıldız ile görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Kar, "Görüşmeler olumlu bir şekilde devam ediyor. Bir sonuç alınca da bunu kamuoyuyla paylaşacağız" şeklinde konuştu.

        "YUVAMA YENİDEN DÖNDÜM"

        Nijeryalı futbolcu Ekigho ise yuvaya yeniden dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Burası benim yuvam. Çok güzel günlerim geçti. Tekrar beni istediklerinde severek kabul ettim. Bundan sonra tek düşüncem takımımızı yeniden Süper Lig'e taşımaktır. Bunu da futbolcusuyla, teknik heyetiyle, yöneticisiyle ve taraftarıyla el ele vererek başaracağız" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ