Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig "Rakipler fark etmez" - Futbol Haberleri

        Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Bank Asya 1. Lig'deki bütün takımların şampiyonluğu hedeflediğini belirterek, rakipler arasında fark görmedikleri için her maça aynı şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

        Hacıeyüpoğlu, yaptığı açıklamada, fikstürün belirlenmesinin ardından lige Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları deplasman maçıyla başlayacaklarını kaydetti.

        Deplasman maçının ardından iki hafta boyunca kendi sahalarında rakiplerinin karşısına çıkacaklarını belirten Hacıeyüpoğlu, şunları dile getirdi:

        ''Bank Asya 1. Lig'i biliyorsunuz. Her takım şampiyonluğa oynuyor. Bütün takımlar şampiyonluğu hedefliyor. Bu anlamda bütün rakiplerimizi eşit mesafede görüyoruz. Rakiplerimizin arasında fark görmediğimiz için her maça aynı şekilde hazırlanacağız. Hepsinin de şampiyonluk iddiaları var. Fikstürün özelliği ilk haftalarda maçlarımızın güney bölgesindeki takımlarla olması. İlk maçımız da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile olacak. Şampiyonluk iddiamızı ilk maçtan itibaren başlatacağız.''

        A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ