Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın takımda düşünmediği Serdar Kesimal adeta tek başına kaldı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın takımda düşünmediği Serdar Kesimal adeta tek başına kaldı. Yanal’ın performansını beğenmediği genç oyuncuyu kiralık olarak göndermek istediği ancak Serdar’ın “Bonservisimi almadan ayrılmam” resti sonrası ciddi bir krizin yaşandığı ortaya çıktı.

        Milliyet'in haberine göre; A2 takımı ile de çalışmayan ve tek başına antrenman yapma kararı alan Serdar Kesimal, devre arasında da yönetimin istediği yönde bir transfer yapmaz ise tüm sezonu yapayalnız, maç yapmadan, bireysel idmanlarla geçirecek. Transfer döneminde başta Çaykur Rizespor olmak üzere bir çok kulübün listesinde bulunan genç oyuncu tüm teklifleri geri çevirirken, futbol hayatındaki belki de en verimli çağını da riske atmış oldu. Kayserispor’dan 4 milyon euro artı Gökhan Ünal karşılığında Fenerbahçe’ye gelen Serdar Kesimal için hiçbir kulübün bonservis bedeli ödemek istemediği belirtildi. Bu yüzden kiralama formülü getiren kulüplerin genç oyuncunun performansına göre hareket etmeyi planladığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ