Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe alper potuk fenerbahçe, fb tv alper potuk, elazığspor fenerbahçe maçı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Alper Potuk, takım olarak artık deplasman yenilgilerine son vermek istediklerini söyledi.

        Alper Potuk, FBTV'ye yaptığı açıklamada, ligde Kardemir Karabükspor, Eskişehirspor ve Sivasspor'la yaptıkları son 3 deplasman maçını kaybettiklerini hatırlatarak, "Artık deplasman mağlubiyetlerine son verme zamanı. İnşallah Elazığ'da kazanmaya başlayıp, öyle devam edeceğiz" dedi.

        Elazığspor deplasmanından 3 puanla dönmeleri, ardından da kendi sahalarında Gençlerbirliği'ni yenmeleri halinde puan farkını yeniden açacaklarına inandığını dile getiren Alper, şampiyon olma isteklerini aktararak, "Takım olarak kendimize güveniyoruz. Baskı yaşamıyor, stres yapmıyoruz. Kötü oynuyor, baskı altında kalıyormuşuz gibi gösteriliyor ama ilgisi yok. Biz kendimize güveniyoruz. En iyi şekilde yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        Ligde son oynadıkları Kasımpaşa maçında çok iyi bir atmosfer olduğunu aktaran Alper, başarılı performansı nedeniyle taraftarların kendisini ayakta alkışlamasıyla ilgili olarak da "Çok mutlu oldum, çok gururlandım. Bu destek, daha çok oynama ve daha çok maç kazanma isteğimi de arttırıyor" şeklinde görüş belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ