Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Günün öne çıkan haberleri... Kampl Fenerbahçe, Lavezzi Galatasaray, Hunt Beşiktaş - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Şampiyonluk yolunda rakiplerine büyük bir fark atarak rahatlayan Fenerbahçe, transferde de geri durmuyor. Sarı lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal'ın bir yandan takımı şampiyonluğa taşırken bir yandan da gelecek yılın takımını oluşturduğu ve yeni sözleşme imzalar imzalamaz listesini yönetime vereceği öğrenildi.

        2

        Önümüzdeki sezon yapacağı transferlerle yaş ortalamasını düşürmek isteyen Sarı-Lacivertli takımda transfer listesinin başında bulunan futbolcuysa Salzburg forması giyen Kevin Kampl... Fenerbahçe'nin devre arasında da görüştüğü ancak sonuç alamadığı futbolcunun bonservisinin 7 milyon Euro'dan 13 milyon Euro'ya yükseldiği öğrenilirken, Liverpool ve Dortmund'un da Kampl için teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

        3

        MANCINI, LAVEZZI'Yİ İSTİYOR
        Galatasaray'da geçirdiği sıkıntılı günler nedeniyle Sarı-Kırmızılı ekipteki geleceği tartışma konusu olan teknik direktör Roberto Mancini’nin gelecek yılın kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladığı ortaya çıktı.

        4

        İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray’da gelecek sezon için istediği isimleri almak adına arayışa giren deneyimli çalıştırıcının Paris Saint Germain’den Ezequiel Lavezzi’yi takibe aldığı bildirildi.

        5

        Daha önce Napoli'de de forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, 2012’de transfer olduğu Fransız ekibinde geçtiğimiz sezon ligde 28 maçta 3 gol, 7 asiste imza atarken, Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 karşılaşmada 5 kez fileleri havalandırmıştı. Lavezzi bu sezon ise 24 maçta 7 gole imzasını attı.

        6

        FENERBAHÇE SALVIO'NUN PEŞİNDE
        Portekiz'in günlük gazetelerinden O Jogo, Fenerbahçe'nin, Benficalı kanat oyuncusu Eduardo Salvio için transfer teklifi yapmaya hazırlandığını yazdı.

        7

        Habere göre; Fenerbahçe'nin önümüzdeki haftalarda Benfica'ya resmi bir teklif sunması bekleniyor. Salvio için Zenit'in de devrede olduğu belirtilirken yıldız oyuncu 2012 yaz transfer sezonunda Atletico Madrid'den Benfica'ya transfer olmuştu.

        8

        Geçen sezon Benfica'da 29 lig maçında 10 gole imza atan başarılı oyuncu bu sezonun büyük bir bölümünü dizindeki problemden dolayı sakat geçirdi ve sadece 7 lig maçında takımdaki yerini alabildi.

        9

        QUARESMA: BEŞİKTAŞ'TA KELLEMİ İSTİYORLARDI
        Porto'ya imza attıktan sonra kariyerinde tekrar yükselişe geçen Beşiktaşlı eski oyuncu Ricardo Quaresma, verdiği röportajda İstanbul'dan ayrılmasına yol açan olaylara değindi ve kariyeri ile ilgili önemli detayları paylaştı.

        10

        Siyah-beyazlı kulüpten planlı bir operasyon ile gönderildiğini belirten 30 yaşındaki oyuncu, "Beşiktaş'ta yeni bir başkan geldi ve sadece benim ne kadar kazandığımla ilgilendi. Yeni başkan geldikten sonra, maaşımda indirime gittim, ancak birkaç saat sonra daha çok indirmem gerektiği yönünde bir ultimatomla karşılaştım. Sonra hedef tahtasında olduğumu anladım. Benim kellemi istiyorlardı" ifadelerini kullandı.

        11

        STOCH İÇİN ŞAŞIRTAN TEKLİF
        Fenerbahçe'nin sezon başında yabancı kontenjanı sebebiyle PAOK'a kiraladığı Miroslav Stoch için hareketli günler yaşanıyor.

        12

        Yükselen performansı ile Yunan ekibinin elde ettiği başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi olan ve PAOK'un bu sefer bonservisi ile beraber satın almak istediği Miroslav Stoch için biçtiği değer oldukça şaşırttı..

        13

        Sarı lacivertli kulübün 5 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği Stoch için PAOK'un teklifi yalnızca 1.5 milyon Euro olarak belirtildi.

        14

        RUSLAR DA İSTEMİŞTİ!
        Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde, Ruslar'ın ünlü kulubü Rubin Kazan da Fenerbahçe ile görüşerek Stoch'un bonservisi hakkında bilgi aldığı ifade edilmişti.

        15

        F.BAHÇE NE KADARA ALMIŞTI?
        Sarı lacivertli kulüp, 23 yaşındaki Slovak oyuncuyu 2010-11 sezonunda Premier League ekibi Chelsea'den 5.5 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmış ve 1 milyon Euro'ya sezon başında 1 milyon PAOK'a kiralanmıştı.

        16

        BEŞİKTAŞ'TAN HUNT VE FERNANDES AÇIKLAMASI
        Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Werder Bremen forması giyen Aaron Hunt ve Fernandes'le ilgili açıklamalarda bulundu.

        17

        Atalay, "Yeni sezon öncesi kadromuzu güçlendirmek için elbette bazı çalışmalar yapıyoruz. Adı geçen Aaron Hunt da Beşiktaş Kulübü'nün bu doğrultuda izlediği isimler arasında yer alıyor. Hunt ile şu an için herhangi bir anlaşma sağlamadık ya da oyuncuyu renklerimize bağlamak için somut bir girişim yapmadık" dedi.

        18

        "YERLİ STATÜSÜNDE OYNAMASI AVANTAJ GİBİ GÖZÜKÜYOR"
        Hunt'un yerli statüsünde oynayabilecek olmasının bir avantaj gibi gözüktüğünü kaydeden Deniz Atalay, sözlerine şöyle devam etti:

        19

        "Eşinin Türk olması, yerli statüsünde forma giyebilmesi için önemli. Fakat her ne olursa olsun olası transfer halinde, Hunt için yine bir başvuru yapmak ve çıkacak kararı beklemek gerekir. Her başvuru sonunda, her isteyen Türk vatandaşı olamıyor. İmza aşamasına gelinirse tabii ki bu durum en ince ayrıntısına kadar araştırılır. Sonuç olarak başarılı bir isim ve yerli statüsünde kullanılabilirse, büyük avantaj teşkil eder."

        20

        "FERNANDES YENİ SEZONDA BİZİMLE OLMAYACAK"
        Takımın sorunlu yıldızı Fernandes'in durumuyla alakalalı son gelişmeleri de paylaşan Asbaşkan Atalay, "Fernandes, yeni sezonda bizimle olmayacak gibi gözüküyor" diyerek, Portekizli futbolcunun akıbetiyle ilgili ilk kez net konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ