Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Salih Uçan Roma, Salih Uçan transfer - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Salih Uçan, Bursaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

        Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan başarılı yıldız, 27. haftada ilk 11'de şans bulabildiğini dile getirirken transferi ve hakkında çıkan ayrılık haberleri ile ilgili sitemde bulundu.

        İşte Salih Uçan'ın açıklamaları:

        "Bu sene ilk kez 11'de oynadım. 27. haftada geldi bu şans. 3-0'lık galibiyet aldık. güzel bir atmosfer vardı. Tarafatarımız da 90 dakika boyunca bizi destekledi. Derbi bizim için çok önemli. İnşallah derbiyi de kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz"

        "Transferimle ilgili çok haber çıktı. Doğruyu söylemek gerekirse devre arasında Roma'dan transfer teklifi geldi. Yöneticimiz Abdullah Kiğılı da açıklama yaptı. Başkanımız antrenmandan sonra benimle konuşuyor. 'Nasıl gidiyor, keyfin yerinde mi?' diye soruyor. Bir gün sonra gazetelerde 'Başkan Salih'e fırça attı' diye haber yapılıyor. Gerek yok böyle şeylere"

        "HOCAM DA SAĞOLSUN"

        "Bugüne kadar çok çalıştım ve hocam da sağolsun bügün şans verdi. Biraz geç oldu ana onun da sebepleri var. Sezon başında, ben U19 Milli Takımımız ile elemelere gittim. Sonra da U20 Milli Takımının antrenmanlarına katıldım. Sonra hiç tatil yapmamıştım ve hocamdan 1 hafta izin aldım. Düzce'ye döndüm 1 hafta sonra ve kamp yapmam gerekirken, U19 ile yine Avrupa Şampiyonası'na gittim. Sonra forma şansı bulamamam konusunda bu çok etkili oldu. 27. haftaya kadar da geldi. İnşallah bundan sonra böyle olmaz. Puan farkının açılmasında en büyük etken deplasman karnemiz oldu."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ