Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe mahmut uslu açıklama, mahmut uslu galatasaray açıklama, aziz yıldırım galatasaray küfür, mahmut uslu beyaz tv, mahmut uslu beyaz futbol - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Kadınlar Avrupa Kupası maçında tribünlerden kendilerine yönelik gelen küfürlere Beyaz Futbol araclığı ile yanıt verdi.

        Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi konusunda da yorumlarda bulunan Uslu, Fenerbahçe'nin derbiye kaybetmemek amacıyla, ikinciliği garantilemek için çıkacağını ifade etti. Uslu "Ligde ikincinin kim olacağı bizim işimiz değil" derken Beşiktaş'a yakın olduklarını da belirtti.

        İşte Mahmut Uslu'nun sözleri:

        "AYNI ŞELİKDE KARŞILIK VERECEĞİZ"

        "Azınlık insanlar polisin arkasına sığınarak bunları yaptılar. 19-20 sayı öne geçmişler hala küfrediyorlar başkana. Biz de başkana küfür edenlere aynı şekilde karşılık vereceğiz. Yeter artık. Biz küfretmeyin diye kendi taraftarlarımıza baskı yapıyoruz. Onlar küfrediyorlar."

        "DEVE KUŞU MİSALİ..."

        "(Galatasaraylı yöneticiler) Boyunları eğik onların deve kuşu misali yatıyorlar. Onların üzerindeki 30-40 kişi arasında eski operatör, eski basketbolcu ve idareciler de var. Bunlar neden küfrederler? Maçı alıyorsan herhangi bir şey yok. Bunarın ne problemi var. Bu sene şampiyon oluyoruz diye mi küfrediyorlar? Benle ilgili herhangi bir şey yok. Benim de ölmüş anneme küfrettiler. Mart ayı geçti neden bunu yapıyorlar anlamıyorum."

        "HEPSİNİ MAHKEMEYE VERECEĞİM"

        "Aziz Yıldırım devre arasında soyunma odasına inmedi. Ben indim. 20 sayı mağluptuk rahat olun bu maçı alacağız kızlar dedim. Bunları diyenler çok terbiyesizler. Bunların hepsini 6222'ye göre mahkemeye vereceğim. Onların hepsini bizim arkadaşlar tanıyor ve ihbar edeceğiz."

        "Bir insanın avradına, anasına küfretmek Türk insanına yakışmaz. Utanmıyorlar, utanmazlar bunlar. Sizin derdiniz ne Aziz Yıldırım'ın anasıyla. Bundan sonra bizden efendilik beklemesinler."

        "Benim bildiği kadarıyla Galatasaray uçak kaldırıp taraftarları getirmiş. Onu Türkiye'nin CEO'suna sorun (Lütfi Arıboğan)."

        "BEŞİKTAŞ VE G.SARAY ARASINDA SEÇİM YAPMAK GEREKİRSE"

        "O bizim işimiz değil kim olursa olsun. Biz onu ya yeneceğiz, ya da berabere bitirip garantileyeceğiz. Bizim için Galatasaray ve Beşiktaş eşit uzaklıkta. Hepsi bizim kardeşimizdir. Biz buna inanıyoruz. Bu küfrin çok kötü ve yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Biz 8 puan öndeyiz fark belki artar dedim. Saldırdı herkes. İnşallah orada berabere kalırız ya da yeneriz. Beşiktaş veya Galatasaray arasında seçim yapmak gerekirse, kime yakın olduğumuzu herkes biliyor."

        "Türkiye'de "yangınlar üflenerek sönmez" diyen insanlarla Fenerbahçe dostluk kuramaz."

        "3 SENEDİR ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİTMİYORUZ"

        "UEFA 2 senelik ceza verdi. Biz 3 senedir gitmiyoruz. Bu adalet mi? Değil. O zaman bir ihtimal var. CAS'ın kararlarını onun için bekliyoruz. Allah büyük."

        "TFF maalesef kuralları değiştiriyor sürekli. Yarış varken değiştirme olmaz. Benim söylediğim hukuki bir süreç. Biz gitmek istiyoruz, şampiyon olalım, bakacağız. TFF'nin elinde olan bir şey değil bu. TFF kararlar alıyor, bunlara UEFA karışmaz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ